I den hyggelige landsby finder du alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie: en smuk strand, en lille fiskerihavn, romantiske gader og uberørt natur rundt om. Fra sommerhusene kan du nyde en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord og Broagerland.
Vælg mellem 11 sommerhuse
Sommerhus Brunsnæs_084-F503850
Emne nr. 084-F503850

Fra Brunsnæs kan du, inden for en radius af 10 km, nå adskillige byer, hvor du kan købe alle dine dagligdagsvarer. Brunsnæs tilbyder sine feriegæster en dejlig sandstrand, hvor selv små børn kan lege sikkert. Stranden er ren og tilbyder en lav indgang til havet. Vindforholdene er normalt så gode, at man både kan Windsurfe og Kitesurfe på vandet.

Fra Brunsnæs til Rendbjerg Strand er der nogle skønne vandrestier, som er godt skiltet. Gå over sandbakkerne på Nejs Bjerg og Brombjerg, og nyd den fantastiske udsigt over Broagerbugt. Hav, sand og klitter er ikke det eneste, der er smukt i ferieområdet. Lige bagved kysten er der en stor skov med gamle flotte træer. Især bøgetræerne, som står ud til kanten af klipperne, svajer i vinden fra havet. Den flotte bøgeskov ligger kun 7 km fra Brunsnæs. Fra kanten af skoven og den stejle skråning, kan man se både Sønderborg, Kegnæs halvøen og Dybbøl Mølle.

I det smukke ferieområde kan du både bade, have picnic på stranden, vandre gennem skov og enge eller cykle fra by til by. Netværket af vandre- og cykelstier er meget mangfoldigt og er godt skiltet. I alle de større byer er det muligt at leje cykler. Derudover giver området også mulighed for at forfølge sine hobbyer. Udover de populære vandsportsaktiviteter, er det også muligt at fiske og tage ud at spille golf. Der er glimrende fiskemuligheder i havet – enten fra stranden eller fra en båd. Golfspillere kan finde nogle fine golfbaner og klubber i både Gråsten og Augustenborg. En bådtur langs kysten er også en dejlig oplevelse for hele familien.

Det er ikke kun byen Brunsnæs, der byder på mange ferieoplevelser. Hele Broagerland har bl.a. mange historiske seværdigheder som slotte, møller og museer. Kun 14 km fra ferieområdet ligger den gamle by Sønderborg med sine historiske facader, gamle gader og mange små butikker, restauranter og caféer. Her finder du helt sikkert nogle fine souvenirs. I barokslottet ved Sønderborg finder man et fint museum. Her kan med se udstillinger om Sønderjyllands historie og kultur – en udstilling, som er for hele familien.

Dybbøl Mølle er også et museum, som værd at besøge. Kun 5 km fra ferieområdet kan man besøge et tidligere industrianlæg og teglværk, som i dag er lavet om til et museum. Skoven Kobbelskov giver mulighed for at kunne se tilbage på bronzealderen mens man går en tur i skoven. Man kan bl.a. se stendysser og forskellige gravhøje i skoven. Også byen Gråsten har et smukt slot og en endnu smukkere slotshave. Det anbefales også at tage en spadseretur gennem byen og langs stranden.

Leje af sommerhus i Brunsnæs med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Brunsnæs med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Brunsnæs på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Brunsnæs - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Brunsnæs. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Brunsnæs. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Brunsnæs her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Brunsnæs, et feriehus i Brunsnæs eller en feriebolig i Brunsnæs, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Brunsnæs til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Brunsnæs nu!

Vælg mellem 11 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 november
Vi nåede ikke at se så meget
Brunsnæs
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Degligt sommerhus
Brunsnæs
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Natur- mulighed for gode vandreture Langt til dagligvarekøb
Brunsnæs
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Stille område med en fantastisk udsigt
Brunsnæs
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
Rigtig hyggeligt og stille område
Brunsnæs

Andre artikler

  1. Sommerhus Broager

    Broager ligger på en halvø tæt på skov og strand og med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Områdets mange slotte og historiske seværdigheder bjergtager både store og små. Den skønne natur indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter enten på cykel, til fods eller i bil, og området byder på spændende aktiviteter for hele familien. Her er der virkelig basis for en vellykket familieferie.
    Broager Emne nr. 130-F08134
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen