Nyd jeres ferie i det dejlige og rolige ferieområde Rødhus, som ligger i et smukt kuperet klit- og hedelandskab ud til Jammerbugt. Her har I en af områdets bedste strande lige uden for døren og Aalborgs attraktioner, butikker, restauranter og charmerende bymidte ganske tæt på.
Vælg mellem 179 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 6 personer på en skøn naturgrund, tæt på klitterne i Rødhus.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende på en skøn naturgrund, tæt på klitterne og den dejlige badestrand ved Rødhus. Et ideelt udgangspunkt på en varm sommerdag eller en tur i blæsevejr, når Vesterhavet viser tænder i forår og efterår. Emne nr. 088-432

Med en beliggenhed i et fredet og storslået klitlandskab direkte ud mod Vesterhavet er Rødhus er den helt ideelle feriedestination for naturelskere. Rødhus tilbyder fredelige og rolige omgivelser, der appellerer til afslapning, leg med børnene eller skønne udflugter med hele familien. Naturen omkring Rødhus består hovedsagelig af kuperede klit- og hedelandskaber med fyrreskov.

Rødhus Strand er en dejlig sandstrand, hvor bilkørsel er tilladt. Bølgerne og de unikke vildforhold, der er her, tiltrækker surfere fra nær og fjern. Stranden, der er afskærmet af marehalmsklædte klitter, er en attraktion året rundt. Vesterhavet er altid en oplevelse – både når vinden rusker og bølgerne er høje, og på en vindstille sommeraften, hvor det er oplagt at nyde solnedgangen enten fra toppen af klitterne eller med en gåtur langs vandkanten. Den brede, hvide sandstrand er en fantastisk, naturlig legeplads, som børnene vil elske at slå sig løs på. Her kan de spille bold, flyve med drage, bygge sandslotte, soppe og bade samt, ikke mindst, spise en masse is!

Er I til aktivt friluftsliv er der ved hele Jammerbugten et stort udbud af cykel- og vandreruter, der giver jer de bedste forudsætninger for at komme ud og opleve den storslåede natur. Et eksempel er den 5,5 kilometer lange vandrerute ”Sporet”, der går igennem et naturskønt område med udgangspunkt i Rødhus Klit. Ved det tidligere moseområde Sandmosen findes også flere afmærkede vandrestier, og her kan I samtidig opleve et rigt fugleliv.

Den lille Rødhus Kirke har tilnavnet ”kirken ved verdens ende” og er meget speciel, da den kun oplyses med levende lys.

Nordjyllands ”hovedstad” Aalborg, 35 km sydøst for Rødhus, kan både byde på gode shoppingmuligheder, interessante museer, kulturelle seværdigheder samt en charmerende bymidte. Et godt mål for en dagsudflugt er Aalborg Zoo, hvor I bydes indenfor til et bekendtskab med nogle af jordens mest spændende dyrearter i flotte og grønne omgivelser. Blandt andre familievenlige attraktioner i Aalborg kan nævnes Springeren – Maritimt Oplevelsescenter, der giver en sjove og lærerige oplevelser om livet til søs, og Lille Vildmosecenteret, der har interaktive udstillinger for både børn og voksne samt biograf, ørnesimulator og naturlegeplads.

Et sikkert familiehit er Leo’s Legeland i Aalborg! Her venter timevis af hygge, leg, sjov og masser af bevægelse - bare slå jer løs på de 4.500 kvadratmeter, der indeholder alt fra babyområde, boldhav og boldkanoner, edderkoppespind, trampoliner, rutsjebane og piratskib til sportsarena.

Aalborgtårnet er et af byens vartegn, og tager man elevatoren de 55 meter op får man oplevelsen af at nyde en fantastisk 360 grader panoramaudsigt over både Aalborg og Vendsyssel.

Tæt på Aalborg ligger et af Danmarks helt unikke fortidsminder Lindholm Høje og det tilknyttede Lindholm Høje Museet, hvor to spændende udstillinger fortæller om vikingerne på Lindholm Høje og oldtiden i Limfjordslandet.

Leje af sommerhus i Rødhus med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Rødhus med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Rødhus på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Rødhus nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Rødhus - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Rødhus. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Rødhus. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Rødhus hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rødhus her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rødhus, et feriehus i Rødhus eller en feriebolig i Rødhus er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Rødhus til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rødhus nu!

Vælg mellem 179 sommerhuse

Områdeanmeldelser

16 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Vi synes det er et dejligt område, vi gik turer til Jammerbugten, og satte drage op, der var bare så smukt. Og så spiste vi på Futten, et dejligt sted. Da vi kørte tilbage til sommerhuset, var der den flotteste solnedgang.
Rødhus
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Dejlig natur til gode gå ture og cykel ture
Rødhus
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt sted
Rødhus
3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Det er et fint område men meget stille og lidt kedeligt når man har børn med
Blokhus / Hune / Rødhus
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Hyggeligt.
Rødhus

Andre artikler

  1. Sommerhus Blokhus

    Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.
    Blokhus Strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland