Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
Vælg mellem 245 sommerhuse Destinationer under Østfyn
sommerhus østfyn_160-E2104
Emne nr. 160-E2104.

Østfyn har masser af skøn natur, der appellerer til såvel aktivitet som afslapning. Hvad enten I er på cykel eller har løbe- eller traveskoene på, så er Kløverstierne i Nyborg fyldt med ro og fred samt naturskønne oplevelser for alle aldersgrupper. De 4 ruter har en længde på hhv. 2,7 km, 5,7 km, 7,0 km og 33,5 km. Det er muligt at leje cykler hos VisitNyborg.

I Nyborg og omegn vrimler det med dejlige, børnevenlige badestrande af høj standard. Eksempelvis kan I på Fyns Badestrand tilbringe en herlig sommerdag sammen med at bade, bygge sandslotte, samle flotte sten og strandskaller, spille bold – eller måske bare slappe af og nyde den flotte udsigt til Storebæltsbroen. Ved Fyns Badestrand findes der både volleybane, legeplads, kiosk, bålplads og et område med borde/bænke.
Af andre gode badestrande i området kan blandt andet nævnes Storebæltsbadet, Stranden ved Strandhotellerne, Kongshøj Strand og Stranden ved Hesselhuset.

Feriepark Bøsøre Strand har faciliteter til timevis af sjov, leg og masser af vandpjask både ude og inde. Sommeren igennem kan børnene slå sig løs på den udendørs vandlegeplads med bl.a. fire herlige rutsjebaner i forskellig højde. Det indendørs vandland er indrettet i tre niveauer, og her er desuden wellness faciliteter som sauna og spabad.

Var det noget med en hyggelig fisketur? For godt fiskevand findes der rigelige mængder af på Østfyn. Fra kysterne er der unikke chancer for at fange havørreder, og fra området omkring Knudshoveds gamle færgehavn kan I få fladfisk, torsk, makrel, hornfisk mv. på krogen.

Midt på Østfyn ligger Bondemosen i Ullerslev, som er et skønt rekreativt område med forskellige naturtyper, et rigt fugleliv og ikke mindst en pragtfuld naturlegeplads. Der er etableret en 2,5 km lang gang- og cykelsti rundt om mosen.

Godset Lykkesholm er beliggende i smukke omgivelser i bunden af en dal, tæt ved en sø og omkranset af skov. I en gren af denne dal ligger Magelund Voldsted, et af Danmarks største og stærkest befæstede voldsteder fra middelalderen. Nord for dalen er placeret en række langdysser hvor af den ene er landets længste.

I Kerteminde kan I på oplevelsescentret Fjord & Bælt få en masse spændende viden om den verden, som eksisterer under havets overflade. Her kommer I også tæt på Danmarks eneste ynglende hvalart marsvinet samt de legesyge sæler, som bor i nabobassinet.

Østfyns Museer har mange spændende og forskelligartede afdelinger, hvor I kan glæde jer til at få ny og interessant viden. Besøg eksempelvis Johannes Larsen Museet, Vikingemuseet Ladby, Nyborg Slot, Farvergården og den fantastiske museumsbutik Høkeren, der har til huse i en bygning fra 1700-tallet, og hvis sortiment er en ”blandet landhandel” med varer, så man føler sig hensat til begyndelsen af 1900-tallet. Gå ikke glip af at opleve den unikke atmosfære her!

Trænger I til mere nutidige shoppemuligheder har såvel Kerteminde som Nyborg et fint udvalg af både dagligvare- og specialbutikker samt gode cafeer og restauranter, når I trænger til en pause.

Leje af sommerhus på Østfyn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus på Østfyn med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning på Østfyn er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Østfyn nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Østfyn - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus på Østfyn. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Østfyn. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Østfyn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Østfyn her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus på Østfyn, et feriehus på Østfyn eller en feriebolig på Østfyn er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie på Østfyn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Østfyn nu!

Vælg mellem 245 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Et fuldstændigt fantastisk område med mulighed for gode gå ture. En vild god udsigt fra sommerhuset og en dejlig strand
Revsøre/Bøsøre
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Der er roligt og masser af dyreliv, specielt fugle og insekter.
Bovense
3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Hyggelige Kerteminde
Kerteminde
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Dejligt direkte beliggenhed ved stranden
Fyns Hoved
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Ud til vandet
Revsøre Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S