Et privat sommerhus i Malaga er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 588 sommerhuse Destinationer under Andalusien
Privat udlejning af sommerhus i Malaga Emne nr.: 306-ES5530.200.1
Emne nr. 306-ES5530.200.1

Privat udlejning af sommerhus i Malaga - du får når som helst det største udvalg her!

Hos os finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Malaga. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus i Malaga - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Spanien er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Malaga.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Malaga hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan let finde de private sommerhuse til leje i Malaga som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst hos Feline
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset hos os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Malaga her

Privat udlejning af sommerhus i Malaga - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et privat sommerhus i Malaga hos os.

Privat udlejning af sommerhus i Malaga - Sådan får du flest mulige private sommerhuse til leje i Malaga at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et privat sommerhus i Malaga, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så væsentligt er det, at du samtidig forøger dine muligheder for at booke dit foretrukne privat sommerhus i Malaga.

Tips til dejlige oplevelser

Privat udlejning af sommerhus i Malaga med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Malaga hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Malaga til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat simpelthen på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Malaga her

Privat udlejning af sommerhus i Malaga - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Malaga, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Glimrende og nemt.

Så gør vi det igen :0) Ikke første gang vi bruger Feline.dk. Bestemt heller ikke sidste gang :0)

Vælg mellem 588 sommerhuse

Andre artikler om Andalusien

 • Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.