Málaga er den største by på kysten i Andalusien og både smuk og spændende. Foruden de mange seværdigheder af historisk og kulturel art, ligger byen lige ved skønne badestrande med masser af plads til leg i vand, boldspil og afslapning i sandet for ikke at glemme hyggelige gåture på strandpromenaden.
Vælg mellem 547 sommerhuse
feriebolig malaga_208-COS021005OYAFHPAC01
Emne nr. 208-COS021005OYAFHPAC01.

Der er også mange andre steder end havet, hvis man trænger til at blive kølet af. Tæt på Malaga ligger hele tre vandlande; Aquavelis i Torre del Mar, Aqualand i Torremolinos og Parque Acuatico i Mijas. Vælger I Aqualand i Torremolinos, kan I fuldende dagen med et besøg i Krokodilleparken, som blandt mange andre spændende dyr som sjældne fugle og skildpadder også har Europas største krokodille. Hør foredrag og se shows med dyrene, og som noget særligt i sommermånederne kan man opleve, når dyrene fodres, og mon ikke børnene vil synes om at holde en baby-krokodille?

Der er også spændende vilde dyr i selve Malaga by i den zoologiske have Bioparc Fuemgirola. Blandt de mere end 200 dyrearter kan man her besøge Nil krokodiller og de kæmpe store Galápagos skildpadder. Trænger børnene til en pause fra dyrene, har parken en stor legeplads. Et andet spændende sted i Malaga, som både børn og voksne vil synes om, er en af verdens smukkeste botaniske haver; Jardin Botanico Conception med bl.a. jungle, floder og vandfald.

Er det tid til siesta evt. med en bog og en picnic kurv, er Parque de Malaga et oplagt valg. Hyg jer med familien og nyd freden og roen under de høje palmer, og slå jer ned på bænkene ved en af parkens legepladser. Har I ikke selv mad med, kan der købes både mad og drikke flere steder i parken.

Den berømte maler Pablo Picasso er født i Malaga, og derfor har byen selvfølgelig et Picasso-museum. Picassos fantasifulde og farvestrålende værker er også spændende for børn, og museet er meget familievenligt med masser af plads, en café og en butik.

Besøg den smukke gamle fæstning Alcazaba, der ligger på en skråning midt i byen. Inden for porten bliver man mødt af smukke have og springvand, og derudover kan man bl.a. opleve et romersk amfiteater. Her er rigtig meget at se på, så på med vandreskoene og på opdagelse. Man bliver bl.a. belønnet med en fantastisk udsigt over byen og havet. Barnevogne, kørestole og korte ben kan med fordel benytte elevatoren fra gadeplan op til hovedindgangen. Fæstningen er åben tirsdag - søndag, og søndag efter kl. 14 er der fri entre.

Den gamle bydel og de små spændende gader omkring katedralen er så absolut et must see med farvestrålende bygninger, hyggelige butikker, tapas barer og caféer.

Privat sommerhusudlejning Malaga - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning i Malaga har private ejere. Derfor kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Malaga. Når du bestemmer at leje sommerhus privat i Malaga hos Feline, havner du ikke i den situation, at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service overalt gennem vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Malaga? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Malaga hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Malaga
På denne hjemmeside vil du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse i Malaga. Feline tilbyder dig sommerhuse i Malaga fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje i Malaga på ét sted!

Leje af sommerhus i Malaga med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Malaga med netop den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Malaga på den mest enkle måde. Lej dit sommerhusi Malaga nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhusei Malaga - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Malaga. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Malaga. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Malaga hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Malaga her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Malaga, et feriehus i Malaga eller en feriebolig i Malaga er der ingen, der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Malaga til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Malaga nu!

Vælg mellem 547 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Malaga

 • Sommerhus i Malaga

  Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
  Emne nr.: 147-EAN278
 • Luksus feriebolig Malaga

  Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
  Emne nr.: 306-ES5510.271.1
 • Ferielejlighed Malaga

  Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
  Emne nr.: 306-ES5640.580.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.