Emne nr.: 306-ES5720.140.1
Emne nr.: 306-ES5720.140.1

Du er lige kommet et stort skridt tættere på at gøre drømmen om en dejlig weekend til virkelighed. Forklaringen er, at du her på Feline Holidays altid finder det største udvalg af villaer, hvor der er mulighed for at vælge weekendophold. Det er nemt og enkelt - og det sparer dig masser af tid, at du kan nøjes med at kigge ét sted.

Et godt tip er, at du søger på villaer med minimum 3 overnatninger. På den måde får du nemlig mange flere villaer at vælge mellem, end hvis du søger på 2 overnatninger. I de fleste tilfælde vil du desuden se, at den ekstra overnatning ikke betyder, at prisen stiger.

En villa med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Søgningen efter en villa klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede villaer. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop den villa, der passer til jer.

At finde din villa er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gennemført, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marbella har et mildt klima hele året rundt og skaber stemningsfulde kontraster med næsten 30 førsteklasses badesteder og maleriske omgivelser.

Marbellas stemningsfulde centrum er Orange Square, hvor der blev plantet træer hele vejen rundt i kanten i 1940 som bærer frugt næsten hele året. Der er adskillige historiske bygninger på pladsen og den nostalgiske charme ved "Plaza de los Naranjos" kan trænge ind på en hyggelige gadecafé.

På et tidligere hospital har det spanske graveringsmuseum i dag åbnet sine porte. Det lille museum er centralt beliggende og nyder godt af et fremragende omdømme, og udover graveringer fra middelalderen kan I også se nutidig graveringskunst. Museet er tilsluttet et bibliotek, hvor I har mulighed for at hyggelæse forskellige kunstfotobøger.

I kan afslutte dagen i Marbella på restauranten La Polaca, hvor I kan nyde en lækker tapas i en afslappende atmosfære og beundre den bekostelige udsmykning af lokationen.

De gamle fæstningsmure og tårnruinerne fra middelalderen vidner om Marbellas lange historie - boligområdet blev grundlagt af fønikere for 3.600 år siden, muren omslutter næsten en hel bydel og fra fæstningens tårne, som man kan gå på, er der en vidunderlig udsigt over byen og havet.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for meget for din villa.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til den villa, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 55 sommerhuse