Emne nr.: 147-EAS006
Emne nr.: 147-EAS006

Når du leder efter ”marbella villa pool”, betyder det meget, at du får så højt et antal af villaer at vælge mellem som muligt. På denne måde får du nemlig de bedste chancer for at få opfyldt alle de ønsker og krav, du har til den villa, der skal danne udgangspunktet for jeres kommende ferie. Hvad det punkt angår, er du landet det helt rigtige sted. Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der giver dig så stort et udvalg af villaer med pool at vælge mellem, som vi gør.

Fri adgang til jeres egen private pool 24 timer i døgnet er et stensikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at tilbringe meget tid i poolafdelingen.

Synes du, det er svært at finde en hel uge, hvor alle kan tage med i en villa, når man ikke lige er i en af skolernes ferieperioder? Du er ikke alene om den udfordring. Løsningen ligger imidlertid lige til højrebenet: tag på en miniferie eller et weekendophold. Det kræver ikke andet, end at I kan finde 2-4 dage, hvilket er uendelig meget nemmere end at skulle finde en hel uge. I vender helt sikkert tilbage med masser af frisk energi efter nogle dejlige dage, hvor I har haft tid til at slappe af og haft tid til hinanden.

En villa er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt lige fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

I din søgning efter en villa har det afgørende betydning for dig, at du får så mange villaer som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af villaer angår, er du i de bedste hænder. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din villa, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at den villa, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Marbellas historiske kvarterer kan I opleve Andalusien fra sin oprindelige side. Her kan I nyde duften af appelsintræer og prøve lokale specialiteter.

I kan se vidunderlige minitræer i Marbellas Bonsaimuseum. Museet der ligger i udkanten af den gamle bydel har eksisteret siden 1990'erne og kan fremvise ca. 300 minitræer. Planterne bliver arrangeret vidunderligt i et klippelandskab, og de mange vilde oliventræer fortjener meget opmærksomhed.

Den maleriske landsby Ojén ligger midt i det idylliske landskab, El Juanar. Indrammet af bjerge er de blomsterudsmykkede huse et populært fotomotiv, og en af de smukkeste solnedgange i Costa del Sol kan ses herfra.

På et tidligere hospital har det spanske graveringsmuseum i dag åbnet sine porte. Det lille museum er centralt beliggende og nyder godt af et fremragende omdømme, og udover graveringer fra middelalderen kan I også se nutidig graveringskunst. Museet er tilsluttet et bibliotek, hvor I har mulighed for at hyggelæse forskellige kunstfotobøger.

Cyklister kan udforske Marbella, uanset om I cykler langs strandpromenaden eller tager ud på mountainbike i de omkringliggende bjerge.

Fritidskaptajner kan sejle fra havnen i Marbella, tage på guidede bådture eller selv leje en båd. Et populært mål er lystbådehavnen Puerto Banus, hvor I kan beundre de smukke og riges både.

Alléen Avenida del Mar afslutter Marbellas strandpromenade med springvand, marmorgulv og adskillige eksotiske planter, som gør anlægget til den perfekte overgang til strandområdet og indbyder til gåture. I bør ikke gå glip af bronzestatuerne, der er skitseret af Salvador Dali - disse forestiller forskellige personer og figurer fra sagnenes verden.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Hvis du skulle finde den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din villa.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 53 sommerhuse