Granada favner bredt. Her er fantastisk natur, smukke og overdådige historiske bygninger, dejligt badevand samt spændende museer. Her kan I shoppe, slappe af eller være aktive – og nyde det pragtfulde spanske køkken. Tapas bliver stort set ikke bedre end de, der serveres i Granada!
Vælg mellem 14 sommerhuse
Skøn ferievilla til 12 personer med en indre gård, i stil med de marokkanske Riads, beliggende i Granada-Chauchina på en stor grund med privat pool og tennisbane.
Skøn ferievilla til 12 personer med en indre gård, i stil med de marokkanske Riads, beliggende i Granada-Chauchina på en stor grund med privat pool og tennisbane. Villaen ligger 13 km fra Granada med det unikke Alhambra og 40 km til Sierra Nevada som er Europas sydligst beliggende skiområde. Emne nr. 147-EAC096.

Er man turist i Granada er der i hvert fald en attraktion, man bør besøge. Det drejer sig om det imponerende mauriske bygningskompleks og palads Alhambra. Stedet er det mest besøgte monument i Spanien og er fantastisk smukt. Alhambra har siden 1984 været på UNESCOs liste over verdens kulturarv og omtales også som byens ”mystiske ikon”. Sommerpaladset i Generalife-haverne ved Alhambra er ikke helt så imponerende, men bestemt også et besøg værd. Da paladset er bygget på det højeste punkt i Alhambra, er der en utrolig flot udsigt herfra.

I jeres ferie kan I ganske sikkert nyde nogle fredfyldte øjeblikke sammen ved at besøge et andet umådelig imponerende bygningsværk, Granada Katedralen, som det rent faktisk tog omkring 180 år at bygge færdig. Katedralen bærer præg af forskellige stilperioder – dog overvejende den storslåede spanske renæssancestil. Indretningen i guld og hvid marmor dekoreret med smukke skulpturer og billeder giver i de højloftede omgivelser en helt unik stemning, I også bør føje til jeres ferieoplevelser i Granada.

Har I lyst til et lærerigt museumsbesøg, er Science Museum i Granada det helt rigtige sted. Dette interaktive museum er bygget op, så det er en fornøjelse for besøgende i alle aldre at deltage. Der udbydes mere end 200 eksperimenter, der relaterer til alle former for naturvidenskab. Science Museum er en særdeles interessant og spændende attraktion, som langt de fleste familier vil få meget ud af at besøge.

Mindre end en times kørsel fra Granada by finder I Embalse de Los Bermejales, der er en skøn og heldigvis ikke overrendt naturperle. Det er en helt fantastisk badesø med unik vandkvalitet. Al vandsport, der ikke anvendes motor til er tilladt på søen. Badning er dejlig trygt, især for børnene, for her er ingen bølger og stærk strøm. Søen er righoldig på fisk, som er spændende at kigge på. Derfor et hit, hvis I kan lide at snorkle! Det giver næsten sig selv, at der i disse omgivelser er særdeles gode forudsætninger for vellykket ferie, og Embalse de Los Bermejales er bestemt en destination, den vandglade familie bør sætte på udflugtsprogrammet.

Når I bliver sultne kan Granada fremvise et utal af spændende spisesteder. Hvad enten I blot er på udkig efter en snack, frokost eller et mere robust måltid er der mange muligheder i byen. Prøv også den lokale, typiske dessertkage ”piononos”, hvis oprindelse kan føres helt tilbage til maurernes tid. Kagen er dog opkaldt efter Pave Pius IX, hvis italienske navn var Pío Nono. Ofte serveres kagen i forme, der minder om små muffins, men kan også præsenteres som en større skærekage.

Leje af sommerhus Granada med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Granada med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Granada har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Granada nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Granada - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Granada. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Granada. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Granada hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Granada her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Granada, et feriehus Granada eller en feriebolig Granada er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Granada til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Granada nu!

Vælg mellem 14 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Andalusien

    Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
    Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
  2. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.