Oplev den smukke bys spændende kulturskatte og frodige parker, kan der begejstre store som små. De fleste must sees er samlet i byens centrum og kan derfor nås til fods enten på egen hånd eller med en guide, hvis I ikke vil gå glip af den farvestrålende historie, eller med hop-af-hop-på-bussen.
Vælg mellem 38 sommerhuse
feriebolig sevilla_147-EAC269
Emne nr. 147-EAC269.

Sevilla er hovedstaden i Andalusien og en af Europas ældste byer - i sin storhedstid også den rigeste. Allerede i den tidlige middelalder var Sevilla en verdensby og betydningsfuld handelshavn, og det var herfra, Christoffer Columbus i 1442 drog ud for at opdage den nye verden. Det Indiske Arkiv, som bl.a. rummer næsten alle de bevarede optegnelser om Spaniens kolonisering af den nye verden, heriblandt nogle af Columbus’ egne breve, ligger i centrum af Sevilla. Arkivet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Katedralen i Sevilla er verdens tredjestørste kirke og den største gotiske. Katedralen er bygget ovenpå den betydningsfulde Almhad-moske fra det 12. årh., og det tog mere end 100 år, før den stod færdig. Den imponerende kirke har hele 30 kapeller, et gravmæle for Christoffer Columbus, hvor det menes, at en del af hans jordiske rester ligger, Spaniens største guldbelagte altertavle og det berømte klokketårn La Giralda. Klokketårnet er bygget ovenpå den gamle minaret, og udsigten fra toppen af tårnet er hele turen værd.

Det er ikke kun katedralen, der stadigt bærer præg af de forskellige folkeslag, der har hersket i Sevilla. Overalt i byen ses spor af arabisk, jødisk, romerske, mauriske og kristen kulturarv.

Midt i byen ligger også kongeslottet Reales Alcázares, der er et af Spaniens smukkeste bygninger. Det blev grundlagt i 913 af en maurisk konge og er i dag det ældste palads i Europa, som stadigvæk bebos af kongefamilien, dog kun når de besøger Sevilla. Der er blevet bygget på slottet gennem flere hundrede år, hvilket bl.a. kan ses på de mange farvestrålende mosaikker. Det fantastiske er, at nye herskere bevarede deres forgængeres værker og blot byggede videre i egen stil. Nyd også en gåtur gennem slottets haver med kæmpe palmer og appelsintræer, der om foråret spreder den skønneste duft over byen.

I byens centrum finder man også det stemningsfyldte jødiske kvarter Barrio Santa Cruz, som bl.a. er kendt fra operaerne ”Barberen i Sevilla” og ”Carmen”. Mærk stemningen og begiv jer på opdagelse i de hyggelige gader og husk at holde pauser i varmen. Brug pausen på en forfriskning, f.eks. en limonade af byens egne appelsiner, eller stil lækkersulten på en af de mange tapasbarer. Står der shopping på programmet, kan den stilfulde gågade Calle Sierpes anbefales. Sevilla har også flere markeder, bl.a. på Plaza del Duque tors.-lør., loppemarked på Charco de la Parva søn. morgen og det nyeste madmarked på Triana alle dag undtagen søn. til kl. 14. Trænger familiens yngste til en pause, er der mange legepladser rundt om i byen.

Floden Guadalquivir løber gennem byen, og ved bredden ligger det berømte Guldtårn, der oprindeligt var belagt med gyldne fliser. Tårnet huser i dag søfartsmuseet. Gå en tur langs floden og nyd freden og roen og den smukke udsigt.

María Luisa parken er byens største og smukkeste park og en romantisk oase med små søer og øer, overdådige blomsterbede, appelsintræer og høje palmer. Parken er det perfekte sted til en picnic og samvær med familien i rolige og skyggefulde omgivelser. Endnu et must see i Sevilla er Plaza de España, der i anledning af verdensudstillingen i 1929 blev bygget i udkanten af parken. Det storslåede kompleks er formet som en halvcirkel, opdelt i flise- og mosaik-belagte afsnit, der hver repræsenterer en af Spaniens provinser. Her er springvand og små kanaler, hvor man kan sejle i robåde. Ufattelig smukt og brugt som kulisse til mange filmoptagelser.

Sevilla er også flamencoens hovedstad, og der er utallige muligheder for at opleve den indtagende dans. Et af de absolut bedste er La Casa del Flamenco. Husk at bestille billetter, for det er meget populært.

Leje af sommerhus Sevilla med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Sevilla med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Sevilla på den letteste måde. Lej dit sommerhus Sevilla nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sevilla - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Sevilla. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sevilla. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sevilla hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sevilla her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Sevilla, et feriehus Sevilla eller en feriebolig Sevilla er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Sevilla til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sevilla nu!

Vælg mellem 38 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Andalusien

    Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
    Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
  2. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.