Emne nr.: 147-EAS052
Emne nr.: 147-EAS052

Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i den villa, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til de mange, ufoglemmelige ferieoplevelser der venter jer.

I din søgning efter en villa har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange villaer som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af villaer angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis den villa, der opfylder dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Havet har en nærmest magisk tiltrækningskraft på rigtig mange mennesker. Der er noget helt særligt ved at stå inde på stranden og kigge ud over vandet, der strækker sig, langt ud mod den endeløse horisont. Man får ikke helt den samme følelse, når man kigger ud over en sø; til gengæld kan man her nyde synet af omgivelserne. I begge tilfælde er de naturskønne omgivelser en attraktion i sig selv - og mens I holder ferie i jeres udvalgte villa, har I alverdens tid til at nyde dem. Nok så vigtigt er det forhold, at I også har masser af tid sammen, fordi I har lagt jeres hektiske hverdag til side.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I kan tilbringe en afslappende ferie i solrige Marbella i Costa del Sol. Byen har fremragende strande og flere havne.

Det 1.178 m høje Cruz Juanar er ideelt til lange vandreture. Udsigten over omgivelserne er imponerende og med tilstrækkeligt vand og provianter kan I skabe en afvekslende dagsudflugt.

Det 1.215 m høje La Concha rejser sig over byens tage. Det er muligt at vandre på Marbellas lokale bjerg, hvor I krydser Naturpark Juanar og kommer til et udsigtspunkt med en vidunderlig udsigt over Marbellas kystlandskab.

Marbella er et eldorado for golfspillere. Her kan I forbedre jeres handicap på flere golfbaner eller også kan I lære at spille golf. Aloa Golf Club er med sin 18-hullers bane en god udfordring for øvede golfspillere, mens den centralt beliggende Golf Rio Real er særligt velegnet til de første erfaringer inden for golfsporten.

På et tidligere hospital har det spanske graveringsmuseum i dag åbnet sine porte. Det lille museum er centralt beliggende og nyder godt af et fremragende omdømme, og udover graveringer fra middelalderen kan I også se nutidig graveringskunst. Museet er tilsluttet et bibliotek, hvor I har mulighed for at hyggelæse forskellige kunstfotobøger.

Byens rådhus ligger ved Orange Square. Rådhuset blev bygget i 1485 og minder om rådhuset i byen Castilien, men gav afkald på de søjler, der er typisk for denne type bygninger.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den villa, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Såfremt du finder den villa, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 8 sommerhuse