Emne nr.: 133-CKO288
Emne nr.: 133-CKO288

En feriebolig i juli er det oplagte valg, når familien skal tilbringe sommeren sammen. Om I er få eller mange, finder I uden tvivl det, I søger blandt det store udvalg af ferieboliger her på siden. I juli er der liv og glade dage i feriebyerne. Det betyder, at I frit kan vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter for store og små feriegæster, når I lejer en feriebolig i denne måned.

Juli betyder sommer, sol og samvær - og naturligvis ferie. Derfor er det en god ide at være ude i god tid, når I skal booke en feriebolig. Skolernes sommerferie og industriferien har stor indflydelse på udvalget af ferieboliger i juli. Vores anbefaling er, at I lejer en feriebolig, så snart detaljerne angående personantal, beliggenhed og antal overnatninger er på plads. På den måde sikrer I jer det største udvalg af ferieboliger.

En feriebolig er et skønt hjem væk fra det daglige hjem. Her kan I slå benene op, læne jer tilbage og lade roen brede sig. Det er altid dejligt at komme væk fra hverdagens rutiner og nyde hinandens selskab - og i den situation er en feriebolig det oplagte valg.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop den feriebolig, der opfylder dine krav, er det vigtigt, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst har det største udvalg af ferieboliger.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og hurtigt over nettet, så det varer ikke længe at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er ikke noget nyt, at Kroatien er et foretrukket ferieland. Allerede i det 19. århundrede tilbragte Wiens adelige deres ferier ved den romantiske Adriaterhavskyst. I dag har landet årligt 10 mio. feriegæster fra hele Europa.

Øen Murter i Norddalmatien er et spændende sted at opleve på cykel. En dagstur fører gennem Nationalpark Kornaten. Øen har en lang tradition for bådbygning og fårehold. Den dag i dag lever mange af øens beboere fortsat af opdræt og salg af får.

Marco Polo er vel nok verdens mest berømte opdagelsesrejsende, og hans påståede hjem kan opleves i byen Korcula. Korcula ligger på Dalmatiens sydkyst.

Hvor tæt Kroatiens og Italiens historie er forbundet ses også i Trogir i Sydkroatioen. Her kan man opleve fæstningen Kamerlengo, der blev bygget af Republikken Venedig i det 15. århundrede.

Et af de mest kendte feriesteder i Kroatien er "den hvide by ved have" Biograd. Tidligere boede den kongelige familie her, og herfra er det nemt at tage på udflugt i Nationalparken Kornaten.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 16.462 sommerhuse