Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
Vælg mellem 45.869 sommerhuse Destinationer under Kroatien
Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.
Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande. Fra terrassen er der en vidunderligt udsigt. Den tidligere fiskerby byder sine besøgende på mange kulturelle og kulinariske oplevelser. Emne nr. 133-CIE159

Havet, det milde klima og de mange strande er en af de store magneter, der trækker feriegæster til Kroatien. Strandene langs hele kysten har hvert deres særpræg, så I har mulighed for at finde lige netop den eller de strande, der opfylder jeres ønsker.

Mange af strandene har det eftertragtede Blå Flag som anerkendelse for rent vand og fine forhold på stranden. F.eks. Valkane Strand der er opdelt, så den ene halvdel er sandstrand, hvor familier med små børn kan lege og bade, og den anden halvdel med beton, der gør den velegnet til kørestolsbrugere. På stranden kan der spilles beachvolley, tennis og fodbold, og der udlejes både og vandcykler. Kamenjak Premantura strandene ligger ved en fredet park langs små bugter, og her er der fred og ro. Strandene er velegnede for familier med børn og for de, der bare vil slappe af med en bog i solen og nyde lyden og synet af havet. Dykkere har særligt fine forhold her, og det er nemt at finde fossiler af forstenede skeletter fra bl.a. fisk her. Monte Strand er en af de strande, hvor udspring fra granitklipper er muligt. Ved langt de fleste strande kan dagens forplejninger købes på restauranter og barer, så I kan bruge en hel dag i samvær med familien med alt inden for rækkevidde. Bliv på stranden og nyd den smukke solnedgang over havet.

Pula er en af de største byer i Kroatien og en af de mest besøgte. Byen er både præget af Romertiden og den østrig-ungarske periode og kan byde på særdeles spændende sightseeing. Blandt de mest betydningsfulde monumenter er det romerske amfiteater, som er det sjette største og et af de mest velbevarede i verden. Her afholdes jævnligt koncerter, og i den underjordiske del af amfiteatret kan udstillingen ”vinavl og produktion af olivenolie i Istrien under den romerske periode” opleves. Blandt andre spændende seværdigheder er Lille Romansk Teatre, St. Francis Kirke, et kloster fra det 14. årh., et slot fra det 17. årh. samt Istrien historiske museum.

De mange små velbevarede middelalderbyer frister med hyggelige snævre gader, hvor det er nemt at handle ind til dagens måltider, hvis I foretrækker at spise hjemme i ferieboligen. De fleste byer har både grønsags- og fiskemarkeder, supermarkeder og spændende små butikker.

De utallige naturskønne nationalparker er nærmest overvældende. F.eks. nationalpark Sjeverni Velebit hvor et af de absolutte highlights er udsigten over Adriaterhavet. På de markerede stier kommer man vidt omkring i det rige plante- og dyreliv, og man kan være heldig at se vilde dyr som bjørne og ulve. Vandring er den eneste måde at opleve National parken Paklenica på. Parken ligger i bjergene, og mange af de afmærkede stier er lavet specielt til turister. I Nationalparken Brijunis safari- og etnologi park kan man se mere end 200 dinosaurer fodspor – nogle op til en halv meter lange. Parken blev grundlagt af Tito, da øen var hans personlige paradis fra slutningen af 2. Verdenskrig og indtil hans død. På øen findes også hans museum samt mange romerske ruiner. Brijuni øerne er adskilte fra fastlandet af Fažana kanalen, og sejlturen til parken fra Fažana tager ca. 15 min.

Ø hopping er en populær måde at opleve nogle af de mere end 140 øer i den kroatiske skærgård. Nyd solen og udsigten over havet og kysten fra bådens dæk, mens I bliver fragtet fra ø til ø. På mange af bådene er det muligt at tage cykler med, hvis I har lyst til at udforske øerne på to hjul. Øen Cres er et oplagt udflugtsmål, bl.a. på grund af det flotte gribbereservat.

En af de spændende sejlture kunne også gå til de mange sørøvergrotter i Limski-fjorden – eller en dagstur til Venedig.

Leje af sommerhus i Kroatien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Kroatien med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Kroatien på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Kroatien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Kroatien - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Kroatien. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Kroatien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Kroatien hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Kroatien her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Kroatien, et feriehus i Kroatien eller en feriebolig i Kroatien, er der ingen, der har en lavere pris, end vi har. Feline betyder ferie i Kroatien til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Kroatien nu!

Vælg mellem 45.869 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejligt roligt og pænt område
Vodice - Srima
8 voksne 0 børn 2 husdyr 11 overnatninger 2023 juli
Kedelig by, men lille købmand i nærheden. Fin lille take amay spisested. Bager der kommmer på torvet hver morgen, er et stort plus.
Pirovac
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fine strande i gåafstand (1,4 km) Flere købmænd i kort gåafstand
Split-Sine
4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Super fint område med kort afstand til gode strande og shopping. Gode områder til gå- og løbetur.
Pula - Pula
2 voksne 3 børn 0 husdyr 10 overnatninger 2022 juli
Virkelig dejligt og hyggeligt område.
Crikvenica