Emne nr.: 133-CKL255
Emne nr.: 133-CKL255

Lad et luksus sommerhus med luksusindretning bidrage med følelsen af afslapning og velvære på din ferie. Når du lejer dit luksus sommerhus med luksusindretning, kan du se frem til en ferie med jeres egen swimmingpool. Hvad kan være mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i dit luksus sommerhus, lige når det passer dig?

Op til ferier og helligdage bookes luksus sommerhusene med luksusindretning i stor stil. Det er derfor vores klare anbefaling at få lejet jeres favorit i god tid. Når der er styr på bookingen, kan I glæde jer til nogle herlige dage i det luksus sommerhus med luksusindretning, som matcher jeres ønsker og behov.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Kroatien er kendt for sin 5800 kilometer lange kystlinje, hvortil også hører de utallige småøer i Adriaterhavet. Disse har givet Kroatien tilnavnet "Kysten med de 1000 øer". Hold ferie i Kroatien og oplev det interessante land.

Hvor tæt Kroatiens og Italiens historie er forbundet ses også i Trogir i Sydkroatioen. Her kan man opleve fæstningen Kamerlengo, der blev bygget af Republikken Venedig i det 15. århundrede.

Vil I opleve Dubrovnik, så er det en god ide at begynde med en vandretur på den gamle bymur, der omkranser den gamle bydel. Udsigten over havet herfra er aldeles uovertruffen.

Klostret Kosma i Damjan på øen Pasman er absolut et besøg værd. Fra Biograd-Tkon er der færgeforbindelse til øen dagligt.

Har I lyst til at vide mere om Kroatiens hovedstad Zagrebs historie, er det en god ide at besøge Statsmuseum Zagreb.

Besøg bymuseet i Biograd og lær de spændende historier fra romertiden at kende. Det er nemt at finde museet; Det ligger på strandpromenaden, og kan kendes på det store anker, der ligger ved indgangen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af luksus sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige luksus sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker et luksus sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det luksus sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af luksus sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 15.262 sommerhuse