Emne nr.: 359-HR-00038-82
Emne nr.: 359-HR-00038-82

En feriebolig kan uden nogen problemer opfylde alle jeres ferieønsker. Det er fuldstændig op til jer, hvordan I bruger tiden, og hvilke planer I lægger. Nogle forslag kan være ture ind til større byer med butikker, restauranter og seværdigheder eller oplevelser i naturen og lokalområdet. Uanset hvilken feriebolig, I foretrækker, bliver det stensikkert en herlig ferie.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt, når du er ved at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når du har fundet frem til den feriebolig, du gerne vil have, er der kun tilbage at få bookingen gennemført. Den foregår ganske simpelt over nettet, og det varer kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Du sparer mindst 10%

Besparelsen på en feriebolig med Last Minute rabat vil altid være 10 % af lejeprisen. Ofte vil du dog spare væsentligt mere end det, fordi vi tit oplever rabatter, som er betydeligt højere.

Her på portalen stiller vi altid det største udvalg af ferieboliger med rabat til din rådighed. Det giver et nemt og hurtigt overblik, sådan at du kan gøre den bedste handel.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Som navnet antyder, opstår Last Minute rabatter i sidste øjeblik. Sædvanligvis bliver rabatten større, jo tættere man kommer på en periode, hvor en feriebolig ikke er blevet udlejet. Rabatterne opstår dog tidligst 28 dage før starten på sådan en periode.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

I lyset af at det er 100 procent op til de enkelte ejere at beslutte, om de vil sænke prisen på deres feriebolig, kan vi ikke sige, at der på et givent tidspunkt vil være et bestemt antal nedsatte ferieboliger i et bestemt ferieområde.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen aktuelle Last Minute tilbud

Netop fordi antallet af Last Minute tilbud i de konkrete ferieområder kan variere temmelig meget, kan det godt forekomme, at du ikke synes, at der er nok ferieboliger at vælge mellem. Hvis den situation bliver aktuel, råder vi dig til at søge i et større område. Jo mere fleksibel du er rent geografisk, jo flere Last Minute ferieboliger vil der være at vælge mellem.

Vent ikke med at booke din feriebolig

En feriebolig kan kun udlejes én gang i en bestemt periode - så når det er udlejet, er det væk.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Dinara er med sine 1.830 meter det højeste bjerg i Kroatien. Det ligger nær byen Snin, og kæmpen danner en naturlig grænse til nabolandet Bosnien-Hercegovina.

En af de allersmukkeste vandreruter i Kroatien løber lands Limski kanalen i Istrien. Ved den fjordlignende bugt glemmer man alt om stress og jag.

I Aquarium Pula og i havskildpaddecentret, Meeresschildkröten-Zentrum, kan store som små lære mere om livet under havets overflade i Kroatien.

Har familien benzin i blodet, kan I glæde jer til en dag med fart og spænding på gokart banen Kartodrom Green Garden i Pula.

På nationalmuseet "Narodni Muzej Zadar" kan man gennem talrige udstillingsgenstande blive meget klogere på dagligdagslivet i Kroatien gennem de forgangne århundreder.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 3.745 sommerhuse