Et privat sommerhus i Fåborg er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 47 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Fåborg Emne nr.: 090-56858
Emne nr. 090-56858

Privat sommerhusudlejning Fåborg - du får til hver en tid det største udvalg her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af privat sommerhus til leje i Fåborg. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Fåborg - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Fåborg.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Fåborg hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan nemt finde de privat sommerhus til leje i Fåborg som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset gennem os
 • Der er 100 prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se privat sommerhus til leje i Fåborg her

Privat sommerhusudlejning Fåborg - gratis fordele for dig

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets billigste pris på et privat sommerhus i Fåborg hos Feline.

Privat sommerhusudlejning Fåborg - Sådan får du flest mulige privat sommerhus til leje i Fåborg at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et privat sommerhus i Fåborg, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så vigtigt er det, at du på denne måde øger dine chancer for at leje det privat sommerhus i Fåborg, som du helst vil holde sommerferie i.

Tips til dejlige oplevelser

Fåborg er den hyggeligste by på Sydfyn og godt udgangspunkt til øens seværdigheder mm.

Hyggeligt og meget naturskønt. Gode muligheder for gåture og små udflugter.

Fantastisk område, natur og hyggelig gammel by.

SUPER område, fra stranden til den fantastiske Langeline mod havnen/byen og alle de små charmerende lokale ting som f.x. vendesten undervejs var perfekt. TIPS: Når byen er nået via Langelinie så gå en tur langs havnen - hele havnen - og søg så mod de små fantastiske smøger i byen og se glasværkstedet, bymuseet, arresten og - ja, en uge var slet ikke nok!

Privat sommerhusudlejning Fåborg med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Fåborg, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Fåborg til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Se privat sommerhus til leje i Fåborg her

Privat sommerhusudlejning Fåborg - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Fåborg, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Søde til at svare på spørgsmål.

Altid god service.

Nemt at leje fra internettet, dejligt sommerhus :)

Vælg mellem 47 sommerhuse

Andre artikler om Faaborg

 • Sommerhus Faaborg

  Faaborg er en charmerende gammel købstad med rødder, som strækker sig hele vejen tilbage til 1200-tallet. Byen er opført i et idyllisk, kuperet landskab lige ud til Det Sydfynske Øhav, og byder på en perlerække af dejlige, børnevenlige strande. Du finder en lang række skønt beliggende sommerhuse både i og omkring byen.
  Faaborg_Depositphotos_649074122_S

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S