Emne nr.: 130-G52043
Emne nr.: 130-G52043

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan se frem til en dejlig ferie med præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og ubesværet her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Du går aldrig galt i byen, når du planlægger at leje et sommerhus ved stranden. Hele familien vil elske at nyde livet ved vandet, og der er rigtig gode odds for, at I kan få opfyldt alle de ønsker, I har til jeres sommerhus. Det har sin forklaring deri, at de fleste af dem er beliggende tæt ved vandet; enten i form af havet eller i form af en sø. Der er derfor et stort udvalg af sommerhuse at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til ukomplicerede feriedage i ferieområdet Fåborg. Her venter jer et særligt mix af uberørte landskaber, lettilgængelige strande, historiske seværdigheder og kulturelle oplevelser.

I Horne ikke langt fra Faaborg ligger Fyns eneste rundkirke. Kirken stammer tilbage fra år 1100 og er absolut et besøg værd.

Den smukke og idylliske Kaleko Vandmølle ved Faaborg er Danmarks ældste bevarede vandmølle.

Helt speciel idyllisk er kystlandskabet ved Falsled tæt ved Faaborg. Herfra kan man nyde udsigten over vand og helt over til Helnæs.

Ved Svanninge ikke langt fra Faaborg ligger Grubbe Mølle. Den hollandske vind- og vandmølle er stadigt i drift, og man kan købe friskmalet mel ved møllen.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 16 sommerhuse