Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 16 sommerhuse
privat sommerhus 24 personer i marielyst_130-K12500
Emne nr. 130-K12500.

Lej et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer i Marielyst. Det giver overblik og betyder at du enkelt og sikkert kan finde det helt rigtige sommerhus.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst her

Alt kan lade sig gøre i et sommerhus til 24 personer Et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst åbner en hel verden af muligheder. Alle former for arrangementer kan lade sig gøre, lige fra familiearrangementer og ture med vennerne til konferencer og firmature.

Det er muligt at leje et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du arrangere alt lige fra weekendophold og miniferie til en ”rigtig” ferie som strækker sig over 1-2 uger.

Den store fleksibilitet betyder at du kan skræddersy dit ophold sådan at det passer præcist til dit arrangement.

Et poolhus til 24 personer er ren luksus

Der er pool, spabad og sauna i langt de fleste private sommerhuse til 24 personer i Marielyst. Disse faciliteter løfter opholdet op på et niveau, som er i en klasse helt for sig selv.

Alting er større i et sommerhus med plads til 24 personer, og det gælder selvfølgelig også poolen. Det er næsten som at have sin private svømmehal, som er åben når som helst I ønsker det.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst med pool, spabad og sauna

luksus pool sommerhus_121-29-2282
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 121-29-2282.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det gælder selvfølgelig også når der er tale om et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst. Vi garanterer helt enkelt at der ikke er én eneste blandt vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os. Skulle der ske en fejl i vores priskontrol udbetaler vi med et smil hele prisforskellen.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vælg mellem 16 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster