Et poolhus Sydfyn luksus er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 6 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit poolhus Sydfyn luksus her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde dit poolhus Sydfyn luksus hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ingen ting at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er andre udlejningsbureauer der tilbyder dit foretrukne poolhus Sydfyn luksus til en billigere pris end os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

dejlig område, stille og rolig.

Stor naturgrund med flere terrasser og bålplads. Mange udflugtsmuligheder til området omkring Faaborg.

rent og hyggeligt.

Skøn natur

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket poolhus Sydfyn luksus du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus Sydfyn luksus til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Sydfyn luksus, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God hjemmeside.

Meget fint, hurtigt svar og god hjemmeside.

Superservice. Meget hjælpsom betjening over telefonen. Fik tilbuddet tilpasset så det passede mine behov. Meget fin service.

Udmærket, alt kom med mail

Vælg mellem 6 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

 • Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
 • sommerhus Sydfyn privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden. BRØDTEKST
 • Sommerhus Fyn billig

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.