Et poolhus Marielyst weekend er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 123 sommerhuse
Marielyst weekend Emne nr. 090-14449
Emne nr. 090-14449

Lej dit poolhus Marielyst weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Du beslutter selv hvilket antal overnatninger du har behov for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at sammensætte helt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et dejligt poolhus Marielyst weekend.

Det er dog vores helt klare anbefaling, at du mindst tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Dernæst vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget at få en overnatning mere. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, opholdet handler om.

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du booker et af dem gennem Feline får du altid de fleste huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget som helst at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der udlejer dit foretrukne poolhus Marielyst weekend til en lavere pris end vores.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et poolhus Marielyst weekend, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du begynder at lede efter et poolhus Marielyst weekend til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Tips til oplevelser i området

Dejligt område med mulighed for gode traveture.

Ligger tæt på indkøb og ellers lidt udenfor Marielyst midtby. Du kan gå til Marielyst down town på ca. 15 min. Det kan anbefales at medbringe cykler. Der er gode lukkede stier i området.   

Fint område med mange aktiviteter og indkøbsmuligheder

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus Marielyst weekend til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Marielyst weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Når man skal booke er det super nemt at finde et hus til vores smag, finder KUN dem der er ledige, så man ikke ser sig varm på et sommerhus som er optaget/besat. Altid priser til alle slags ferie, sommer eller vinter. Har lejet igennem Feline flere gange, so far so good, for vi har aldrig har vrøvl med hverken hus, booking eller deres altid meget hjælpsomme sommer personale, som er en fornøjelse at blive betjent af. God sommer til hele Feline "holdet".

Alt forløb fint og venlig receptionist i telefonen som var klar til at hjælpe med at svare på vores spørgsmål når vi ringede ind.

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

Kan varmt anbefales, der er altid styr på tingene. Jeg har flere gange lejet sommerhus gennem Feline, og har altid været godt tilfreds.

Vælg mellem 123 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster