Et poolhus Marielyst last minute er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 25 sommerhuse
poolhus Marielyst last minute Emne nr. 090-71925
Emne nr. 090-71925

Lej dit poolhus Marielyst last minute her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit poolhus Marielyst last minute her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et poolhus Marielyst last minute hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er populært at holde ferie i et poolhus Marielyst last minute, og derfor er sommerhusene også særdeles efterspurgte.Jo før du går i gang med at søge efter et poolhus Marielyst last minute til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til oplevelser i området

Skønt område, som jeg klart vil anbefale andre at besøge.  Vi vil måske komme tilbage en sommer.

Bøtø "kræver", at man kan lide luft og natur og iøvrigt selv er i stand til at beskægtige sig - især uden for sæsonen. og det kan vi!

dejligt område

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus Marielyst last minute til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Marielyst last minute, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vupti... 2 min og en bekræftelse. Bestilte et påskeophold, som vi plejer gennem Feline og allerede efter 2 minutter er der en bekræftelse på vores booking. Nemmere kan det ikke være. Har kun rosende ord om dette site, hvor man kan bestille sin ferie både her i landet og udlandet uden problemer. Vores næste ophold skal findes i Rom.

Nemt og overskueligt, har også tidligere booket her igennem og har aldrig oplevet problemer.

Godt booking forløb og god information.

Fik rigtig god vejledning og hjælp, da vi ringede til dem. De var venlige og hjælpsomme.

Vælg mellem 25 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.