Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 122 sommerhuse
Poolhus marielyst falster Emne nr. 090-71925
Emne nr. 090-71925

Lej dit poolhus Marielyst Falster her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende poolhus Marielyst Falster hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et poolhus Marielyst Falster hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Skønt område. Der er gode løberuter som vi benyttede os af  

Det er et dejligt område, hvor man kan gå mange ture !!

der er nok at give sig til selv med børn og dyr

Marielyst er skønt og strandene er helt fantastiske...

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det poolhus Marielyst Falster, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhus Marielyst Falster til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Marielyst Falster, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God hjemmeside, nem booking, gode huse, gode last minute tilbud. Har brugt dem flere gange, altid en god oplevelse. Kan kun anbefales.

Helt smertefrit.

Sjældent har jeg oplevet en så både kompetent, engageret, hurtig og venlig betjening, ikke antydning af fodfejl, bare interesse og imødekommende service, jeg kunne ønske alle måtte opleve tilsvarende, man bliver bare helt glad.

Vælg mellem 122 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.