Et luksussommerhus Marielyst Strand er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 124 sommerhuse
Luksus marielyst strand Emne nr. 090-33622
Emne nr. 090-33622

Lej dit luksussommerhus Marielyst Strand her!

Weekendophold, og miniferie

Du beslutter selv hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har naturligvis forskellige ønsker, men uanset hvad du søger, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et skønt luksussommerhus Marielyst Strand.

Det er dog vores helt klare anbefaling, at du mindst booker 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Dernæst vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget mere at få en en nat mere i sommerhuset. Det væsentligste er dog, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du booker et af dem gennem Feline Holidays får du til hver en tid de fleste sommerhuse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én krone for at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne luksussommerhus Marielyst Strand til en billigere pris end os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo før du begynder at søge efter et luksussommerhus Marielyst Strand, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Nok så vigtigt er det dog, at du samtidig forøger dine muligheder for at leje det luksussommerhus Marielyst Strand, som du helst vil holde sommerferie i.

Tips til området

Stille og roligt område

Liker oss veldig godt i dette bolig området

dejlig strand

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksussommerhus Marielyst Strand hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksussommerhus Marielyst Strand til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksussommerhus Marielyst Strand, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super fin service. Vi har booket flere gange gennem Feline og har aldrig fået andet end en super god service og behandling :-)

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

Alt klappede med kort varsel. Hej .. Vi takker for jeres hurtige hjælp, så det var muligt for os at få 3 skønne dage ved Sortsø strand. Vi fandt ud af med kort varsel at vi ville der ned, og i løbet af 4 dage var aftalen på plads .. Det var et dejligt sommerhus, meget rent og pænt. Det er første gang vi har benyttet os af jeres gode tilbud.. men vi vender tilbage...Tak for en god behandling..

Nemt at leje fra internettet, dejligt sommerhus :)

Vælg mellem 124 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster