Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Vrist. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 80 sommerhuse
luksus sommerhus vrist_130-C79301
Emne nr. 130-C79301.

Luksus sommerhus i Vrist – Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse i Vrist. Det betyder at du hurtigt kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og at du nemt kan finde det perfekte luksus sommerhus i Vrist. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Vrist her

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Vrist er et af de større ferieområder langs Vesterhavet, og er et populært sted at holde sommerferie og efterårsferie. Antallet af luksus sommerhuse i Vrist er forholdsvist begrænset, og der er rift om dem i højsæsonen (uge 28-32 samt uge 42).

Derfor er det vigtigt at du begynder jagten på det luksus sommerhus i Vrist, som skal være rammen om familiens ferie, så tidligt som muligt. Jo længere tid der er til højsæsonen, jo flere luksus sommerhuse vil du have at vælge imellem.

Det øger både dine chancer for at få opfyldt alle ønsker til størrelse, indretning og beliggenhed – og også for at få sommerhuset i den eller de uger, du gerne vil have.

Når du har fundet det luksus sommerhus i Vrist som du gerne vil have, så book det med det samme. Så er det klaret, og herefter er der kun tilbage at glæde sig til ferien begynder.

Find et luksus sommerhus i Vrist (1 uge) her

Find et luksus sommerhus i Vrist (2 uger) her

luksus pool sommerhus_121-25-2138
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 121-25-2138.

Se alle luksus sommerhuse med pool i Vrist her

Weekendophold og miniferie

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på weekendophold eller miniferie i et luksus sommerhus i Vrist. Du kan således leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger. Det giver en høj grad af frihed og fleksibilitet til at planlægge et ophold med præcis det antal dage, du ønsker dig.

Vi udlejer luksus sommerhuse i mange forskellige størrelser i Vrist. Her finder du alt lige fra huse til 1 familie over huse med plads til 2-4 familier til huse med plads til 5 eller flere familier.

Derfor er der faktisk frit valg på alle hylder. Tag af sted sammen med børnene og din bedre halvdel, tag af sted sammen med et eller flere sæt gode venner, eller saml familiemedlemmer til nogle hyggelige dage sammen.

TIP: Hvis du har mulighed for at vælge 3 overnatninger i stedet for 2, anbefaler vi at du gør det. Det er der to grunde til. For det første vil du få væsentlig flere luksus sommerhuse at vælge mellem, fordi der er flere huse som tilbyder 3 overnatninger, end der er huse, som tilbyder 2.

Den tredje overnatning vil typisk kun betyde en relativt lille stigning i lejeprisen. Det vil i langt de fleste tilfælde derfor ikke koste ret meget at få endnu mere tid til afslapning og hygge i sommerhuset.

Find et luksus sommerhus i Vrist (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus i Vrist (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus i Vrist (4 overnatninger) her

sommerhus med aktivitetsrum_090-30682
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus i Vrist du falder for, vil du være 100% dækket af Felines prisgaranti. Det betyder på jævnt dansk at vi garanterer, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Vrist til en lavere pris end vi gør.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priserne, refunderer vi hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Vrist, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler om Vrist

 • Sommerhus Vrist

  Vrist er et roligt ferieområde i super flotte omgivelser, helt ude ved Vesterhavet. Uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for, vil I være tæt på havet med den børnevenlige strand, Limfjorden og en stribe af søer. Området er perfekt til vandre- og cykelture og også til lystfiskeri. Mange muligheder for udflugter.
  På en stor åben klitgrund i Vrist, i et roligt og attraktivt feriehusområde ligger dette store, flotte feriehus til 12 personer med udsigt til klitterne.

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
  Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet