Et luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 12 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat hos Feline.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Dejligt område at gå tur i. En god luftetur for hund og mennesker

Fra huset kan du se færgerne til Ærø,Bjørnø og Lyø.Der er ikke langt til Fåborg by og butikker.

Bedre beliggenhed findes næsten ikke. Skøn strand.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Sydfyn udlejes privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Helt uproblematisk.

Meget fint, hurtigt svar og god hjemmeside.

Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt Feline Holidays på Google. De have mange sommerhus til betydelig lavere priser end deres konkurrenter. Deres hjemmeside virker troværdig og nem at arbejde sig rundt på.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S