Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Marielyst weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 124 sommerhuse
Luksus marielyst weekend Emne nr. 090-38538
Emne nr. 090-38538

Lej dit luksus sommerhus Marielyst weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er op til dig hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos os. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et dejligt luksus sommerhus Marielyst weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb mere at få en en nat mere i sommerhuset. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, jeres ophold handler om.

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Marielyst weekend.

Det koster dig intet som helst at få disse fordele. Vi lover at der ikke er andre udlejningsbureauer der kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus Marielyst weekend til en billigere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Stille område og ikke mere end 10 minutters kørsel ind til Bøtø og Marielyst by.

Super dejlig strand og hyggelig by.

Dejligt stille og skønt område med fin orden

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Marielyst weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Marielyst weekend til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Marielyst weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi bruger altid Feline til booking af sommerhus. Fin hjemmeside og der er styr på tingene. Kan helt sikkert anbefales.

Vi har booket over nettet og det fungere, som altid godt.

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Feline er et udlejningsbureau, som jeg varmt kan anbefale, de reagerer lynhurtigt på spørgsmål og ændring i bookinger. Deres fremstillinger af husene er flotte og enkle og priserne er i et niveau hvor alle kan deltage.

Vælg mellem 124 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster