Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Marielyst 20 personer. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Marielyst 20 personer luksus Emne nr. 090-68946
Emne nr. 090-68946

Lej dit luksus sommerhus Marielyst 20 personer her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit luksus sommerhus Marielyst 20 personer her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ikke noget ekstra at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Marielyst 20 personer til en lavere pris end os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Pragtfuld strand.

Beliggenheden er god, tæt på strand og torvet. En af Danmarks bedste badestrande.

Et dejligt område som jeg gerne besøger igen.  Dækkende information i info mappen

gode muligheder for nogle dejlige gåturer

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Marielyst 20 personer du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Marielyst 20 personer til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Marielyst 20 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

En god behandling af vores bestilling. Hvis du ønsker en let og klar måde at bestille et velbeskrevet sommerhus, - så er du på rette spor med Feline.

Ingen problem med booking.

Super god betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Smilende og imødekommende betjening over telefonen - alle spørgsmål er velkomne og bliver pænt besvaret ;)

Nemt og overskueligt. Det var meget nemt at gå til.

Vælg mellem 28 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.