Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 23 sommerhuse Destinationer under Blåvand
luksus sommerhus i blåvand til 20 personer med pool_130-P32500
Emne nr. 130-P32500.

Lej dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse i Blåvand til 20 personer. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer.

Find dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer her

Weekendophold og miniferie med venner eller familie

Et luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer er det perfekte udgangspunkt for nogle hyggelige dage sammen med flere sæt gode venner eller familiemedlemmer.

Du kan arrangere weekendophold og miniferie præcis, som du ønsker det. Man kan nemlig leje et luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer fra helt ned til 2 overnatninger. Det giver dig en meget høj grad af fleksibilitet og frihed til at vælge nøjagtig den periode, du har brug for.

En familiesammenkomst eller en firmatur er naturligvis også en mulighed, når vi taler om et luksus sommerhus i denne størrelse.

TIP: Uanset hvad du har på programmet, så overvej at tage 3 overnatninger i stedet for 2. Det vil give dig mange flere huse at vælge imellem – og du vil også se, at den tredje overnatning i langt de fleste tilfælde ikke koster ret meget ekstra. Til gengæld bliver der så ekstra tid til hygge og afslapning – og selvfølgelig også til de forberedelser, som måtte være nødvendige.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, så send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251. Vi hjælper gerne.

Find dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer med 2 overnatninger her

Find dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer med 3 overnatninger her

Find dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer med 4 overnatninger her

luksus sommerhus i blåvand til 20 personer med aktivitetsrum_130-P32500
Der er ofte aktivitetsrum med forskellige spil i de største luksus sommerhuse i Blåvand. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du ønsker et hus med aktivitetsrum, så hjælper vi dig med at få overblik over mulighederne. Emne nr. 130-P32500.

1-2 ugers ferie: Book i god tid

En ”rigtig” ferie som strækker sig over 1-2 uger, er naturligvis også en mulighed. Her er det vores klare anbefaling at du får ordnet bookingen så længe før ferien begynder, som det nu er muligt.

Blåvand er nemlig et af de mest eftertragtede ferieområder i hele Danmark, og så mange luksus sommerhus med plads til 20 personer er der heller ikke. Efterspørgslen er særlig høj i de populære sommeruger (uge 28 til uge 32) og også i efterårsferien (uge 42).

Jo før du kommer i gang med at søge efter et luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så væsentligt er det, at du samtidig øger dine chancer for at booke dit foretrukne sommerhus i den eller de uger, du ønsker dig.

Find dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer i 1 uge her

Find dit luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer i 2 uger her

luksus pool sommerhus i blåvand til 20 personer_130-P32500
Emne nr. 130-P32500.

Se alle luksus pool sommerhuse i Blåvand til 20 personer her

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen.

Beløbet bliver overført til din konto. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Blåvand til 20 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 23 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet