Et leje sommerhus Marielyst 12 personer er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 182 sommerhuse
Marielyst 12 personer Emne nr. 121-82-0320
Emne nr. 121-82-0320

Lej dit leje sommerhus Marielyst 12 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt leje sommerhus Marielyst 12 personer her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et leje sommerhus Marielyst 12 personer hos Feline.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Ligger tæt på indkøb og ellers lidt udenfor Marielyst midtby. Du kan gå til Marielyst down town på ca. 15 min. Det kan anbefales at medbringe cykler. Der er gode lukkede stier i området.   

Et dejligt område med masser seværdigheder.

Beliggenheden er god, tæt på strand og torvet. En af Danmarks bedste badestrande.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et leje sommerhus Marielyst 12 personer hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne leje sommerhus Marielyst 12 personer til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen indsættes direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et leje sommerhus Marielyst 12 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

ingen problemer, alt fungerede.

Perfekt service. Hurtig bestilling og hurtigt retur svar.

Vælg mellem 182 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster