Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et lej luksus sommerhus Marielyst. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 120 sommerhuse
Luksus marielyst Emne nr. 121-82-0498
Emne nr. 121-82-0498

Lej dit lej luksus sommerhus Marielyst her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde dit lej luksus sommerhus Marielyst her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et lej luksus sommerhus Marielyst hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Dejligt stille og skønt område med fin orden

Tæt på alt og alligevel et roligt område.

Dejligt område med mulighed for gode traveture.

Dejligt område, tæt på strand og byen hvis man vil det.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et lej luksus sommerhus Marielyst hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne lej luksus sommerhus Marielyst til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et lej luksus sommerhus Marielyst, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

ingen problemer, nem og overskuelig hjemmeside.

Hurtig og venlig betjening. Kan klart anbefale Feline.

Vælg mellem 120 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.