Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Truust.
Vælg mellem 50 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
langtidsleje sommerhus truust
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Truust.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Truust - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i og omkring Truust. Vi har årelang erfaring med at finde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne type opgaver, og har før hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Du kan booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Truust, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det samme gælder selvsagt også hvis du har særlige ønsker eller behov. Vi har lavet mange skræddersyede løsninger, og vi kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 50 sommerhuse

Andre artikler om Midtjylland

Vis alle artikler om Midtjylland

Andre artikler