Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Kongensbro.
Vælg mellem 57 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
langtidsleje sommerhus kongensbro
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Kongensbro.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Kongensbro - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udbud af sommerhuse i og ved Kongensbro. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fuldtfokus på de individuelle behov der altid vil være tilstede, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne slags opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Kongensbro, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en en periode der er længere end 5 uger, så kontakt os. Det gælder selvfølgelig også hvis du har konkrete ønsker. Vi har lavet mange skræddersyede løsninger, og vi kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 57 sommerhuse

Andre artikler om Midtjylland

Vis alle artikler om Midtjylland

Andre artikler