Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Grønbæk.
Vælg mellem 58 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
langtidsleje sommerhus grønbæk
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Grønbæk.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Grønbæk - vi har løsningen!

Feline Holidays har altid det største udvalg af sommerhuse i og i nærheden af Grønbæk. Vi har mange års erfaring med at finde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse gennem en længere periode. Vi løser alle opgaver med fuldtfokus på de individuelle ønsker der altid vil være, når det gælder langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Grønbæk, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os. Det gælder selvsagt også hvis du har konkrete ønsker. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 58 sommerhuse

Andre artikler om Midtjylland

Vis alle artikler om Midtjylland

Andre artikler