Artikler

 1. Storbyferie i London

  Besøg spændende London og lad jer inspirere af de mange muligheder byen byder på. Lad jeres storbyferie i London fører jer fordi Madame Tussauds, fantastiske musicals på Londons teatre og en tur op i London Eye, med udsigt over byen. Lad jer ikke kun fortrylle af byen, læg også vejen forbi Harry Potter studios, bevæg jer rundt blandt de ikoniske kulisser og tag magiske oplevelser med hjem.
  Emne nr.: 308-GB1015.605.1
 2. Ferielejlighed i London

  Besøg London og udnyt byens mange tilbud og muligheder. Se hvor de kongelige bor og læg vejen forbi Buckingham Palace og Kensington Palace. Gå ikke glip af det ikoniske voksmuseum Madame Tussauds og se figurerne af de mange kendte personer og karakterer. Og gør ikke mindst plads i programmet til den obligatoriske shoppingtur på Oxford street. Bo i ferielejlighed og føl pladsen omkring jer.
  Emne nr.: 308-GB1090.675.1
 3. Feriebolig i London

  Tag en smuttur til London og bo i centrum tæt på seværdigheder og shopping. Benyt de mange muligheder i London. Lad jer friste af 1,9 km butikker på begge sider af Oxford streets. Læg vejen forbi den ikoniske Tower Bridge og se når al trafik stopper, når broens vejbaner hæves. Og følg ikke mindst i de kongeliges fodspor med et besøg ved det imponerende Buckingham Palace.
  Emne nr.: 308-GB1090.648.1
 4. Ferie i Sydengland

  "Here you are, love!” En ferie i Sydengland er lige til at blive forelsket i. Ikke mindst når servitricen med et kærligt smil serverer en pint of lager på en stemningsfyldt pub. Her har de lokale ved bardisken altid tid til en hyggelig sludder.
  ferie syd england_308-GB5330.601.1
 5. Feriebolig Syd England

  Sydengland er en dejlig og oplagt destination for en vellykket ferie. Her finder I smuk, fredfyldt og alsidig natur, spændende og unikke historiske seværdigheder samt underholdende attraktioner.
  1,5 km fra centrum af byen Lynmouth og kun 30 m fra floden, ligger dette smukke 4-værelses rækkehus på 2 etager til 6 personer.
 6. Feriebolig Skotland

  I vil helt sikkert betages af Skotlands enestående, skønne og afvekslende natur, der indbyder til både afslapning og aktivitet. Overalt i Skotland findes imponerende og interessante historiske seværdigheder – her i blandt det eventyrlige slot Eilean Donan Castle, der blev opført for at skræmme vikinger på togt.
  I centrum af Portree, 500 m fra havet ligger dette hyggelige feriehus til 5 personer.
 7. Feriebolig London

  I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Derfor kan I bare udvælge det, som gør jeres ferie i London unik og super vellykket.
  Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum.
 8. Feriebolig Storbritannien

  Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
  Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.

Filter

Artikeltyper
Geografier
 • Alle
 • Storbritannien