Besøg London og udnyt byens mange tilbud og muligheder. Se hvor de kongelige bor og læg vejen forbi Buckingham Palace og Kensington Palace. Gå ikke glip af det ikoniske voksmuseum Madame Tussauds og se figurerne af de mange kendte personer og karakterer. Og gør ikke mindst plads i programmet til den obligatoriske shoppingtur på Oxford street. Bo i ferielejlighed og føl pladsen omkring jer.
Vælg mellem 58 sommerhuse
Emne nr.: 308-GB1090.675.1
Emne nr.: 308-GB1090.675.1

En by fyldt med muligheder

En storbyferie i London er den oplagte mulighed, for at opleve de mange ikoniske seværdigheder byen har at byde på og ikke mindst til at lægge vejen forbi byens mange shoppingområder. I kan leje en ferielejlighed i London og være klar til at indtage denne spændende hovedstad.

Skal I flere afsted, er det en oplagt mulighed at finde en privat ferielejlighed i London, her kan I alle samles i lejlighedens køkken og snakke om dagens mange oplevelser.

Ferielejlighed London 2 personer

Ferielejlighed London 4 personer

Ferielejlighed London 5 personer

Ferielejlighed London 6 personer

London har masser af attraktioner at byde på. Besøg bl.a. det berømte voksmuseum Madame Tussauds. Museet blev grundlagt at voksskulptøren Marie Tussaud i 1835. På museet kan man stadig se få af de helt gamle voksfigurer, mens største delen af museet i dag består af voksfigurer af både levende og afdøde kendisser og berømte personer. Mange af de oprindelige voksfigurer blev desværre ødelagt under en brand og grundet bomberne over London under 2. verdenskrig og derfor ikke at finde på museet i dag.

Er i til shopping, skal I helt sikkert en tur på Oxford street. Den 1,9 km lange gade er fyldt med butikker og mennesker. Gaden er bestemt et besøg værd, både for at opleve stemningen, travlheden og de mange butikker samlet over den 1,9 km lange strækning.

Er I i London, er I næsten nødt til at følge op på den britiske kongefamilie. Læg vejen forbi Buckingham Palace som er dronningens residens i London. På Kensington Palace holder derimod en stor del af den resterende kongefamilie til. Her bor kongelige af både den unge og ældregeneration side om side, i det der af nogen kaldes, et royalt kollektiv.

London er omkring år 50 e.Kr. grundlagt af Romerne. Fra 800-tallet og et par hundrede år frem var London gentagne gange hærget af Norske og Danske vikinger, der havde deres indtog og flere gange lige frem belejrede byen. I dag er byen en berømt metropol med hele
10.470.000 indbyggere, hvis forstæderne regnes med. Både indbyggere og besøgende nyder Londons mange muligheder og er med til at skabe byens intense stemning.

Vil I på storbyferie i London, er det oplagt at booke en ferielejlighed. Så har I det perfekte udgangspunkt til jeres ferie og mulighed for at hvile benene efter en lang dag fyldt med oplevelser.

Billig ferielejlighed London

Ferielejlighed London Centrum

Vælg mellem 58 sommerhuse

Andre artikler om London

 • Feriebolig London

  I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Derfor kan I bare udvælge det, som gør jeres ferie i London unik og super vellykket.
  Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum.
 • Storbyferie i London

  Besøg spændende London og lad jer inspirere af de mange muligheder byen byder på. Lad jeres storbyferie i London fører jer fordi Madame Tussauds, fantastiske musicals på Londons teatre og en tur op i London Eye, med udsigt over byen. Lad jer ikke kun fortrylle af byen, læg også vejen forbi Harry Potter studios, bevæg jer rundt blandt de ikoniske kulisser og tag magiske oplevelser med hjem.
  Emne nr.: 308-GB1015.605.1
 • Feriebolig i London

  Tag en smuttur til London og bo i centrum tæt på seværdigheder og shopping. Benyt de mange muligheder i London. Lad jer friste af 1,9 km butikker på begge sider af Oxford streets. Læg vejen forbi den ikoniske Tower Bridge og se når al trafik stopper, når broens vejbaner hæves. Og følg ikke mindst i de kongeliges fodspor med et besøg ved det imponerende Buckingham Palace.
  Emne nr.: 308-GB1090.648.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Storbritannien

  Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
  Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.