Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
Vælg mellem 895 sommerhuse Destinationer under Storbritannien
Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.
Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield. Værelserne er fordelt på to etager og til huset hører en dejlig have med græsplæne. Emne nr. 308-GB5830.600.1

Storbritannien er betegnelsen for unionen mellem England, Wales, Skotland og Nordirland.

Englands turistmagnet er hovedstaden London. I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Highlights i London er eksempelvis det fantastiske pariserhjul London Eye, Madame Tussauds voksmuseum, St Pauls’ Cathedral, Westminster Abbey, Piccadilly Circus og Tower Bridge og selvfølgelig de klassiske sorte taxier og røde dobbeltdækkerbusser.

Godt og vel 200 km nordvest for London ligger Englands næststørste by Birmingham, hvor I blandt andet kan tage med på en guidet tur hos Back to Backs og opleve under hvilke vilkår, mennesker levede i dette område fra 1840 og frem til 1970’erne. Top attraktioner er også Birmingham Museum & Art Gallery, Kings Heath Park, og Birmingham Cathedral.

I den nordlige del af England ligger tre naturskønne Nationalparker næsten på linje tværs over landet. Længst mod vest ligger Lake District National Park, hvor I ud over vandre- og cykelture også kan leje en lille båd og opleve den vidunderlige natur fra vandsiden på en af de mere end 16 søer i området. I midten, lidt længere sydøst er Yorkshire Dales National Park beliggende – også her kan I finde gode vandreruter bl.a. langs floderne. Desuden har denne nationalpark mange gode cykelruter og MB-spor. Længst mod øst lige syd for byen Middlesbrough ligger North York Moors National Park, som også har et væld af muligheder for og faciliteter til friluftsaktiviteter. Nyd den unikke natur her på vandreture, cykel- eller ride udflugter. I North York Moors National Park kan I ligeledes både fiske, svømme, surfe og sejle i kano, kajak eller sejlbåd. Med andre ord – et væld af vandrige, vidunderlige oplevelser venter jer.

Naturelskere vil helt sikkert overvældes af Skotlands ro, fred og skønhed. Naturen her rummer både højland og lavland, græsklædte højder, bjerge omkransede af lavt hængende skyer og smukke, spejlblanke søer. Skotland er alsidig og kan byde på både ro, fred og uforstyrrede stunder, men også et pulserende byliv med et væld af kunst- og kulturudbud.

Edinburgh, beliggende i den sydøstlige del af Skotland, er landets hovedstad og indeholder noget så specielt som en udslukt vulkan i bykernen, som Edinburgh Castle faktisk er placeret på. Lige neden for ligger bydelen Old Town med smalle og krogede gader, der giver en hyggelig og atmosfærefyldt stemning. Bydelen New Town i Edinburgh er navnet til trods ikke hel så ny længere med mere end 200 år bag sig. Denne bydel er arkitekttegnet og bygget symmetrisk med snorlige og parallelle gader. I Edinburgh kan I med fordel shoppe i Princess Street, der har både stormagasiner og mange spændende modebutikker.

Listen over interessante attraktioner og seværdigheder i Edinburgh er lang og alsidig. Gode, familievenlige udflugtsmål er eksempelvis Edinburgh Castle, Royal Botanic Garden, Palace of Holyroodhouse, Blackness Castle, Gilmerton Cove samt Water of Leith Walkway.

Wales hovedstad Cardiff kan nås på blot to timer med tog fra London. Landet har sin helt egen charme med en rig, keltisk kulturhistorie i bagagen. I Wales findes flere slotte end i noget andet land i Europa, samt et vildt og utrolig smukt naturlandskab, der indbefatter 2690 km kystlinje og over 50 små, kystnære øer. Har I mere eventyrlyst i blodet, kan I udfordre jer selv med friluftsaktiviteter i Wales tre nationalparker Snowdonia, Brecon Beacons og Pembrokeshire Coast.

Det unikke naturfænomen Giant’s Causeway kan I opleve i Nordirland, hvis I rejser mod nordvest fra hovedstaden Belfast. Giant’s Causeway er et specielt og fantastisk syn; Tusindvis af basaltsøjler skyder i havet, og er midtpunktet i en enestående kyststrækning med stejle klippevægge og antikke ruiner.

Nordirlands hovedstad Belfast har en høj procentdel yngre indbyggere, og er måske netop derfor en både livlig og farverig by, som desuden har mange spændende seværdigheder og populære attraktioner at byde på.

Leje af sommerhus Storbritannien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Storbritannien med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Storbritannien har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Storbritannien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Storbritannien - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Storbritannien. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Storbritannien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Storbritannien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Storbritannien her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Storbritannien, et feriehus Storbritannien eller en feriebolig Storbritannien er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Storbritannien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Storbritannien nu!

Vælg mellem 895 sommerhuse