I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Derfor kan I bare udvælge det, som gør jeres ferie i London unik og super vellykket.
Vælg mellem 127 sommerhuse
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum.
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum. Lejligheden, med udgang til altan, ligger i et roligt område, ikke langt fra restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Emne nr. 308-GK1080.270.1

London er pragtfuld destination fyldt med mangeartede oplevelser, attraktioner og seværdigheder, og hvor skal man så begynde, og hvad bør man ikke gå glip af . . .

Et godt bud er at starte med at skabe sig det store overblik over byen fra Londons måske største seværdighed London Eye. Det er et fantastisk pariserhjul i bydelen South Bank ved bredden af Themsen. Herfra har man i 135 meters højde en helt unik og storslået udsigt over hele London.

Tilbage med begge ben på jorden kan næste trin måske passende være en tur med en hyggelig, guidet sightseeing bus, der som oftest er en åben dobbeltdækker.
For fans af Harry Potter universet er London ligeledes en fantastisk destination. I London kan man både tage på en dedikeret Harry Potter sightseeing bustur, en ditto Walking Tour samt besøge Harry Potter Studios, som er placeret lidt uden for London. Her kan I gå rundt i kulisser fra filmene, men husk at bestille billetter i god tid i det pladserne er særdeles efterspurgte!

Tag også en afslappende pause fra byens puls og nyd tiden sammen, mens I på en bådtur på Themsen roligt og fredeligt kan betragte London fra vandsiden, hvilket altid giver et helt anderledes og unikt indtryk af byen.

Til listen over Londons mest berømte attraktioner hører også Madame Tussauds voksmuseum. Museet viser ekstremt vellignende voksmodeller af verdens største stjerner – såvel nulevende som afdøde, og er i høj grad et besøg værd.

Blandt særlig børnevenlige museer kan endvidere nævnes V&A Museum of Childhood, Ragged School Museum, Natural History Museum, Science Museum samt London Transport Museum.

Det smukke syn af regentens bolig – Buckingham Palace - kan altid nydes udefra, men vil I have mere med, så hold øje med tiderne for vagtskifte blandt regentens livvagter, da det bestemt også er en oplevelse at overvære denne ceremoni. Buckingham Palace kan i en kort sæsonperiode opleves indefra, men også her anbefales det at have styr på såvel åbningstider som billetter i god tid pga. høj efterspørgsel.

London er et shopping mekka og i særlig grad, når det drejer sig om mode. Her findes super gode muligheder for at spotte nye trends og finde særdeles fordelagtige tilbud – både i butikker og på markeder med mode som eksempelvis Dover Street Market og Sunday Up Market. Kosmetik, bøger, design og arkitektur kan det også betale sig at shoppe efter i London.

Udvalget af spisesteder i London synes næsten ubegrænset . . . Ud over traditionelle engelske retter er her mange spændende etniske restauranter – eksempelvis kinesiske, indiske, tyrkiske, thailandske, franske og italienske. Med andre ord byder Londons spisesteder på noget for enhver smag og pengepung. Største udfordring kan derfor hurtigt blive at bestemme sig for, hvilket land næste kulinariske oplevelse skal stamme fra.

Privat sommerhusudlejning London - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning London er i privat eje. Derfor kan du faktisk kun leje et privat sommerhus London. Når du beslutter at leje sommerhus privat London hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning London? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat London hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje London
Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse London. Vi giver dig sommerhuse London fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge blandt dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget nemmere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje London på ét sted!

Leje af sommerhus London med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus London med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning London på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus London nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse London - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus London. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie London. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus London hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus London her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus London, et feriehus London eller en feriebolig London er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie London til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus London nu!

Vælg mellem 127 sommerhuse

Andre artikler om London

 • Storbyferie i London

  Besøg spændende London og lad jer inspirere af de mange muligheder byen byder på. Lad jeres storbyferie i London fører jer fordi Madame Tussauds, fantastiske musicals på Londons teatre og en tur op i London Eye, med udsigt over byen. Lad jer ikke kun fortrylle af byen, læg også vejen forbi Harry Potter studios, bevæg jer rundt blandt de ikoniske kulisser og tag magiske oplevelser med hjem.
  Emne nr.: 308-GB1015.605.1
 • Ferielejlighed i London

  Besøg London og udnyt byens mange tilbud og muligheder. Se hvor de kongelige bor og læg vejen forbi Buckingham Palace og Kensington Palace. Gå ikke glip af det ikoniske voksmuseum Madame Tussauds og se figurerne af de mange kendte personer og karakterer. Og gør ikke mindst plads i programmet til den obligatoriske shoppingtur på Oxford street. Bo i ferielejlighed og føl pladsen omkring jer.
  Emne nr.: 308-GB1090.675.1
 • Feriebolig i London

  Tag en smuttur til London og bo i centrum tæt på seværdigheder og shopping. Benyt de mange muligheder i London. Lad jer friste af 1,9 km butikker på begge sider af Oxford streets. Læg vejen forbi den ikoniske Tower Bridge og se når al trafik stopper, når broens vejbaner hæves. Og følg ikke mindst i de kongeliges fodspor med et besøg ved det imponerende Buckingham Palace.
  Emne nr.: 308-GB1090.648.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Storbritannien

  Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
  Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.