I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Derfor kan I bare udvælge det, som gør jeres ferie i London unik og super vellykket.
Vælg mellem 69 sommerhuse
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum.
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum. Lejligheden, med udgang til altan, ligger i et roligt område, ikke langt fra restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Emne nr. 308-GK1080.270.1

London er pragtfuld destination fyldt med mangeartede oplevelser, attraktioner og seværdigheder, og hvor skal man så begynde, og hvad bør man ikke gå glip af . . .

Et godt bud er at starte med at skabe sig det store overblik over byen fra Londons måske største seværdighed London Eye. Det er et fantastisk pariserhjul i bydelen South Bank ved bredden af Themsen. Herfra har man i 135 meters højde en helt unik og storslået udsigt over hele London.

Tilbage med begge ben på jorden kan næste trin måske passende være en tur med en hyggelig, guidet sightseeing bus, der som oftest er en åben dobbeltdækker.
For fans af Harry Potter universet er London ligeledes en fantastisk destination. I London kan man både tage på en dedikeret Harry Potter sightseeing bustur, en ditto Walking Tour samt besøge Harry Potter Studios, som er placeret lidt uden for London. Her kan I gå rundt i kulisser fra filmene, men husk at bestille billetter i god tid i det pladserne er særdeles efterspurgte!

Tag også en afslappende pause fra byens puls og nyd tiden sammen, mens I på en bådtur på Themsen roligt og fredeligt kan betragte London fra vandsiden, hvilket altid giver et helt anderledes og unikt indtryk af byen.

Til listen over Londons mest berømte attraktioner hører også Madame Tussauds voksmuseum. Museet viser ekstremt vellignende voksmodeller af verdens største stjerner – såvel nulevende som afdøde, og er i høj grad et besøg værd.

Blandt særlig børnevenlige museer kan endvidere nævnes V&A Museum of Childhood, Ragged School Museum, Natural History Museum, Science Museum samt London Transport Museum.

Det smukke syn af regentens bolig – Buckingham Palace - kan altid nydes udefra, men vil I have mere med, så hold øje med tiderne for vagtskifte blandt regentens livvagter, da det bestemt også er en oplevelse at overvære denne ceremoni. Buckingham Palace kan i en kort sæsonperiode opleves indefra, men også her anbefales det at have styr på såvel åbningstider som billetter i god tid pga. høj efterspørgsel.

London er et shopping mekka og i særlig grad, når det drejer sig om mode. Her findes super gode muligheder for at spotte nye trends og finde særdeles fordelagtige tilbud – både i butikker og på markeder med mode som eksempelvis Dover Street Market og Sunday Up Market. Kosmetik, bøger, design og arkitektur kan det også betale sig at shoppe efter i London.

Udvalget af spisesteder i London synes næsten ubegrænset . . . Ud over traditionelle engelske retter er her mange spændende etniske restauranter – eksempelvis kinesiske, indiske, tyrkiske, thailandske, franske og italienske. Med andre ord byder Londons spisesteder på noget for enhver smag og pengepung. Største udfordring kan derfor hurtigt blive at bestemme sig for, hvilket land næste kulinariske oplevelse skal stamme fra.

Leje af sommerhus London med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus London med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning London på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus London nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse London - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus London. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie London. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus London hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus London her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus London, et feriehus London eller en feriebolig London er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie London til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus London nu!

Vælg mellem 69 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Storbritannien

    Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
    Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.