Besøg spændende London og lad jer inspirere af de mange muligheder byen byder på. Lad jeres storbyferie i London fører jer fordi Madame Tussauds, fantastiske musicals på Londons teatre og en tur op i London Eye, med udsigt over byen. Lad jer ikke kun fortrylle af byen, læg også vejen forbi Harry Potter studios, bevæg jer rundt blandt de ikoniske kulisser og tag magiske oplevelser med hjem.
Vælg mellem 58 sommerhuse
Emne nr.: 308-GB1015.605.1
Emne nr.: 308-GB1015.605.1

Ferie med musik og film

Skal I på storbyferie til London er en ferielejlighed det oplagte udgangspunkt for jeres ferie.

Herfra kan I tage de ikoniske røde dobbeltdækkere rundt i byen, så spare I også lidt på bentøjet. Holder I storbyferie i London med børn eller er I barnlige sjæle, er det oplagt at hoppe a bussen ved det berømte Madame Tussauds voksmuseum. Her kan I iagttage de mange vellavede voksfigurer af kendte nulevende og døde personer. Lad jer betage af hvor meget de faktisk ligner rigtige personer og bliv fotograferet med de mange ”kendisser”.

Ferielejligheder til storbyferie i London med børn

Har I en eller flere Harry Potter fans iblandt jer, må I helt sikkert en tur til Harry Potter Studios. Studiet ligger ca. 20 min. kørsel fra London centrum og byder jer indenfor blandt nogle af de mange kulisser fra de verdensberømte film. Besøg den store spisesal på Hogwarts eller oplev hvordan magi i filmen er kommet til live gennem special effects.

Elsker I ikoniske film, er I måske heldige at være i London, når en sådan opføres som musical på nogle af de berømte teatre i London. Musicals i London er populærere, så undersøg mulighederne hjemmefra og køb billetten på forhånd, til lige netop den musical I gerne vil opleve.

Det forvoksede sariserhjul London Eye kan imponere selv de voksne. Lad ikke de voksne, børn og barnlige sjæle gå glip af en tur i det berømte London Eye. Book jeres billetter på forhånd, og undgå køen så I kan bruge tiden på andre spændende oplevelser i London.

Hvad enten I er til billig, kort, lang, få eller mange på storbyferie eller måske storbyferie med børn, så har Feline Holidays en ferielejlighed i London til jer. Se mulighederne og book hos Feline Holidays.

Billig storbyferie i London
Vælg mellem 58 sommerhuse

Andre artikler om London

 • Feriebolig London

  I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Derfor kan I bare udvælge det, som gør jeres ferie i London unik og super vellykket.
  Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum.
 • Ferielejlighed i London

  Besøg London og udnyt byens mange tilbud og muligheder. Se hvor de kongelige bor og læg vejen forbi Buckingham Palace og Kensington Palace. Gå ikke glip af det ikoniske voksmuseum Madame Tussauds og se figurerne af de mange kendte personer og karakterer. Og gør ikke mindst plads i programmet til den obligatoriske shoppingtur på Oxford street. Bo i ferielejlighed og føl pladsen omkring jer.
  Emne nr.: 308-GB1090.675.1
 • Feriebolig i London

  Tag en smuttur til London og bo i centrum tæt på seværdigheder og shopping. Benyt de mange muligheder i London. Lad jer friste af 1,9 km butikker på begge sider af Oxford streets. Læg vejen forbi den ikoniske Tower Bridge og se når al trafik stopper, når broens vejbaner hæves. Og følg ikke mindst i de kongeliges fodspor med et besøg ved det imponerende Buckingham Palace.
  Emne nr.: 308-GB1090.648.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Storbritannien

  Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
  Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.