Tag en smuttur til London og bo i centrum tæt på seværdigheder og shopping. Benyt de mange muligheder i London. Lad jer friste af 1,9 km butikker på begge sider af Oxford streets. Læg vejen forbi den ikoniske Tower Bridge og se når al trafik stopper, når broens vejbaner hæves. Og følg ikke mindst i de kongeliges fodspor med et besøg ved det imponerende Buckingham Palace.
Vælg mellem 57 sommerhuse
Emne nr.: 308-GB1090.648.1
Emne nr.: 308-GB1090.648.1

Londons mange muligheder

Besøg den fascinerende storby London og bliver overrasket over alt det byen har at byde på. Hvad enten I er til shopping, eller seværdigheder er der masser af tilbud til jer i London. Lej en feriebolig i London centrum så har I byens stemning og travlhed lige uden for døren.

Er I til shopping, kan I få masser af tid til at gå med at shoppe på Oxford street og de omkringliggende shoppinggader og -centre. Oxford street er hele 1,9 km lang og fyldt med butikker. Her finder I bl.a. mange verdenskendte brands. Kan I efter besøget på Oxford street stadig tåle mere shopping, kan I lægge vejen forbi shoppingcentrene Westfield Stratford City eller Bent Cross Shopping Centre.

Har I tid til at lægge vejen forbi nogle af Londons seværdigheder, er der nok at vælge i mellem. Kig bl.a. forbi London Eye, Tower Bridge, Westminster Palace med Elisabeth Tower og ikke mindst Buckingham Palace.

Vil I kigge lidt nærmere på det, kan I tage en tur op i London Eye og opleve udsigten fra det enorme og helt specielle pariserhjul. Men som med mange af Londons andre seværdigheder, er der ofte rigtig lang kø, så det er helt sikkert en god ide at købe billet og booke tid på forhånd. Så er I sikre på at få oplevelsen med.

Gå ikke glip af Tower Bridge, lav plads til et besøg ved den ikoniske bro. Og oplev når Tower Bridge stopper al trafik, hejser sine kørebaner og lader større skibe passerer videre ad floden Themsen.

Kig forbi det ikoniske Elisabeth Tower, som af de fleste omtales som Big Ben, selvom det faktisk er den største af klokkerne i Westminster Palace der er navngivet Big Ben. Tårnet i dets nuværende form stod færdigt i 1859, efter at det tidligere klokketårn blev revet ned i år 1600. Klokken Big Ben lød for første over London 31. maj 1859 og har indtil august 2017 ringet hver dag. I 2017 startede en renovering af klokken, som forventes af færdiggøres i løbet ca. 4 år. Indtil denne renovering er gennemført, kan I derfor kun hører den ikoniske klokke slå, hvis I befinder jer i London nytårsaften eller på den britiske Remembrance Sunday.

Glem heller ikke at lægge vejen forbi Buckingham Palace, hvor den engelske dronning har residens. Her har den engelske kongefamilie haft residens siden 1837, efter i sin tid at være bygget til hertugen af Buckingham. Slottet er derfor først blevet kongeligt residens efter Kong George d. 3. købte stedet i 1762.

Lej en feriebolig i London centrum og vær tæt på alle de muligheder London byder på.

Lejligheder i London centrum

Vælg mellem 57 sommerhuse

Andre artikler om London

 • Feriebolig London

  I London findes et enormt udvalg af spændende attraktioner, interessante, historiske seværdigheder, fantastiske shoppingmuligheder og gastronomi fra stort set hele verden. Derfor kan I bare udvælge det, som gør jeres ferie i London unik og super vellykket.
  Hyggelig 2-værelses lejlighed til 4 personer beliggende overfor Greenland Dock kun 2 km fra centrum.
 • Storbyferie i London

  Besøg spændende London og lad jer inspirere af de mange muligheder byen byder på. Lad jeres storbyferie i London fører jer fordi Madame Tussauds, fantastiske musicals på Londons teatre og en tur op i London Eye, med udsigt over byen. Lad jer ikke kun fortrylle af byen, læg også vejen forbi Harry Potter studios, bevæg jer rundt blandt de ikoniske kulisser og tag magiske oplevelser med hjem.
  Emne nr.: 308-GB1015.605.1
 • Ferielejlighed i London

  Besøg London og udnyt byens mange tilbud og muligheder. Se hvor de kongelige bor og læg vejen forbi Buckingham Palace og Kensington Palace. Gå ikke glip af det ikoniske voksmuseum Madame Tussauds og se figurerne af de mange kendte personer og karakterer. Og gør ikke mindst plads i programmet til den obligatoriske shoppingtur på Oxford street. Bo i ferielejlighed og føl pladsen omkring jer.
  Emne nr.: 308-GB1090.675.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Storbritannien

  Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
  Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.