"Here you are, love!” En ferie i Sydengland er lige til at blive forelsket i. Ikke mindst når servitricen med et kærligt smil serverer en pint of lager på en stemningsfyldt pub. Her har de lokale ved bardisken altid tid til en hyggelig sludder.
Se ferieboliger i Syd England
ferie syd england_308-GB5330.601.1
Emne nr. 308-GB5330.601.1.

Hold da helt ferie

”Oh, you are from Denmark! Marvellous country. Cheers!”

Så er der lagt op til en ferie i Sydengland, hvor turen – i venstre side – går ad snoede småveje. Ofte er de så smalle, at man må holde tilbage for modkørende trafik.

Det giver god til at nyde de idylliske landskaber og hyggelige landsbyer med små blomsterprydede stenhuse og engelske haver, hvor ikke et græsstrå vender forkert.

Orden i sagerne er der tillige ved vagtskiftet på Buckingham Palace; en af de næsten utallige seværdigheder i London på en ferie.

Sydengland har i kort afstand af storbyliv og shopping i den britiske hovedstad spændende kapitler af Storbritanniens historie.

Stonehenge og skønne strande

For eksempel på Windsor Castle, i kurbyen Bath med bade fra romertiden samt ved det 5.000 år gamle og sagnomspundne Stonehenge.

Vejen vestpå fører videre til Cornwalls fantastiske landskaber og slutter ved Land’s End. Her slår Atlanterhavets dønninger ind mod stejle klipper.

Men en ferie i Sydengland byder også på kridhvide sandstrande omkranset af palmer. For eksempel i badebyer som St. Ives og Torquay. Her gjorde Basil Fawlty tilværelsen usikker for alle i ’Halløj på badehotellet’.

Rav i den var der også for knap 1.000 år siden under slaget ved Hastings i 1066. I dag kan man besøge ruinerne af Hastings Castle anlagt af slagets sejrherre, Vilhelm Erobreren, og nyde en gang fish’n’chips. Et nærmest obligatorisk måltid på en ferie i Sydengland.

Noget andet uundværligt på en ferie i Sydengland er en dejlig feriebolig. Den finder du nemt hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Syd England

Andre artikler om Syd England

  • Feriebolig Syd England

    Sydengland er en dejlig og oplagt destination for en vellykket ferie. Her finder I smuk, fredfyldt og alsidig natur, spændende og unikke historiske seværdigheder samt underholdende attraktioner.
    1,5 km fra centrum af byen Lynmouth og kun 30 m fra floden, ligger dette smukke 4-værelses rækkehus på 2 etager til 6 personer.

Andre artikler

  1. Feriebolig Storbritannien

    Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
    Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.