Sydengland er en dejlig og oplagt destination for en vellykket ferie. Her finder I smuk, fredfyldt og alsidig natur, spændende og unikke historiske seværdigheder samt underholdende attraktioner.
Vælg mellem 280 sommerhuse
1,5 km fra centrum af byen Lynmouth og kun 30 m fra floden, ligger dette smukke 4-værelses rækkehus på 2 etager til 6 personer.
1,5 km fra centrum af byen Lynmouth og kun 30 m fra floden, ligger dette smukke 4-værelses rækkehus på 2 etager til 6 personer. Fra huset er der 500 m til vandrestier, 17 km til Exmoor Zoo og 25 km til Watermouth Castle. Emne nr. 308-GB5408.300.1

Naturen i Sydengland er en seværdighed i sig selv. Man undgår ikke at blive betaget af de maleriske landskaber med grønne bakker og snoede landeveje med levende hegn, idylliske landsbyer med de for landet så karakteristiske stenhuse og blomstrende haver, smukke, hvide sandstrande og de barske kyststrækninger med rå og stejle klippeskrænter. Desuden er palmer og vegetation som i Sydeuropa ikke et særsyn i området Cornwall i det yderste sydvestlige hjørne af Sydengland.

Bath siges at være en af Englands smukkeste byer og er beliggende cirka 40 minutters kørsel sydøst for Bristol i den vestlige del af Sydengland. En af de mest kendte attraktioner i Bath er et stort, spektakulært kompleks af Romerske Bade, som er en historisk seværdighed optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. I øvrigt er det kun i Bath at det unikke naturfænomen naturlige varme kilder forekommer. Til komplekset af Romerske Bade hører også et unikt museum af sparelaterede genstande fra Romertiden.
Blandt de mange andre spændende seværdigheder, Bath kan byde på, er eksempelvis de to arkitektoniske vartegn The Circus og Royal Crescent. Besøg også museerne Jane Austen Centre Bath Fashion Museum, Ora at Labora Heritage / Bath Abbey Visitor Centre og The Holbourne Museum.

Omkring halvanden times kørsel fra Bristol ligger Stonehenge - en af de absolut mest kendte seværdigheder i Sydengland. I det tilhørende besøgscenter findes både permanente og midlertidige udstillinger blandt andet over 300 arkæologiske skatte fundet i området.

Havnebyen Brighton, der ligger ud til den Engelske kanal, er en spændende og farverig by, der også har ganske mange familievenlige attraktioner at byde på. Besøg eksempelvis en af de mest blændende og eksotiske bygningsværker på de britiske øer - Royal Pavilion, eller Brighton Toy and Model Museum, som huser en af de fornemste legetøjssamlinger i verden. På Brighton Toy and Model Museum kan I opleve udviklingen i legetøj gennem de seneste 100 år – her i blandt legetøj fremstillet af nogle af verdens dygtigste producenter. Sommeren igennem kan I desuden få jer en fornøjelig togtur med Englands ældste (bygget i 1883!) kørende elektriske jernbane, The Volks Railway, der ligger lige øst for Brighton Pier. Læg også vejen forbi den lille, hyggelige zoologiske have Drusillas Park, der har åbent hele året, og som ud over mange interessante eksotiske dyr også indeholder en lang række sjove og underholdende forlystelser, I kan slå jer løs i. En attraktion hvor der ganske sikkert venter jer mange timers underholdning og oplevelser.

I hele Sydengland er der anlagt mange familievenlige cykelruter i naturskønne omgivelser. Et fint eksempel er området Devon i den vestligste del af Sydengland. Her er dejlige cykelruter på gode, relativt flade og stort set trafikfrie veje i smuk natur. Så pak bare madkurven og begiv jer ud på eventyr – på cykel kan I begive jer i selvvalgt tempo og improvisere alt det, I ønsker . . .

I Dorset kan I opleve den mest storslåede kystnatur i Sydengland – Jurassic Coast. Navnet dækker over den 150 km kyststrækning mellem Exmouth i Devon og Stoutland Bay i Dorset, og er så vidt vides det eneste sted på jorden, hvor 185 millioner års historie ligger tilgængelig både i klipperne og på strandene.
Efter en forfriskende dukkert er dette stykke strand derfor perfekt til fossiljagt, og området har desuden en dejlig kystnær vandrerute samt fine muligheder for både at cykle, dykke, ride og surfe.

Leje af sommerhus Syd England med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Syd England med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Syd England har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Syd England nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Syd England - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Syd England. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Syd England. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Syd England hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Syd England her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Syd England, et feriehus Syd England eller en feriebolig Syd England er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Syd England til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Syd England nu!

Vælg mellem 280 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Storbritannien

    Hvad enten det gælder flot og betagende natur, interessante kulturtilbud, spændende seværdigheder eller sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, så er Storbritannien på alle fronter en farverig pallette, I kan plukke af, når jeres næste succesfulde ferie skal planlægges.
    Smukt 6-værelses feriehus til 6 personer beliggende i det grønne 1,4 km fra centrum af Hartfield.