Artikler

 1. Sommerhus i Skyum Østerstrand

  I det nordvestlige Danmark holder feriegæster fra hele verden ferie. Her er der optimale betingelser for en spændende familieferie med børnevenlige strande midt i en fascinerende natur og tæt på gode udflugtsmål. Skyum Østerstrand er det perfekte sted for jeres næste ferie.
  Sommerhus Skyum Østerstrand_089-559
 2. Sommerhus i Skyum

  Idyllisk og midt i Thys vidunderlige natur ligger den lille, hyggelige ferieby Skyum. Her kan familier nyde naturen i fulde drag og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner i nærområdet.
  Sommerhus Skyum_089-561
 3. Sommerhus i Sønder Ydby

  Tag på en dejlig ferie med hele familien i Sønder Ydby og regionen omkring Thy, direkte ved Nissum Bredning og Nees Sund. Her kan I vandre, cykle, surfe og fiske – for blot at nævne nogle få af de mange aktiviteter. Tæt på ligger også den spektakulære Nationalpark Thy.
  Sommerhus Sønder Ydby_084-L10316
 4. Sommerhus i Morup Mølle

  Morup Mølle præsenterer sig som et afvekslingsrigt rejsemål for familier, der elsker at opholde sig i naturen. Området lokker ikke kun med fortryllende strande, men også med en aldeles smuk nationalpark, der indbyder til både en aktiv og rekreativ ferie ved Thy i det nordvestlige Jylland.
  Sommerhus Morup Mølle_090-24579
 5. Sommerhus i Vester Vandet

  Regionen omkring Thy i Nordjylland giver sine gæster de perfekte betingelser for en afslappet familieferie. Lange strande, et fantastisk hav, en fortryllende natur og utallige muligheder for oplevelser og aktiviteter skaber nogle uforglemmelige feriedage for feriegæster, der vælger at holde ferie i Vester Vandet.
  Sommerhus Vester Vandet_089-954
 6. Sommerhus i Vangså

  Vangså er et hyggeligt, lille fiskerleje ved den danske vestkyst. Området er særligt populært blandt windsurfere, der har optimale betingelser for at udleve sportsarten omgivet af vind og bølgebrus. Midt i Nationalpark Thy finder feriegæster ro i den uberørte natur, ved de brede sandstrande omgivet af en rig flora og fauna.
  Sommerhus Vangså_089-960
 7. Sommerhus i Krik

  Klitter, hede og dybe søer venter jer på sommerhusferien ved den danske vestkyst. Her står I ansigt til ansigt med Danmarks største vildmark; Nationalpark Thy – en af Danmarks i alt 5 nationalparker. Landskabet er som skabt til vandreture, cykelture og rideture i den smukke natur.
  Sommerhus Krik_121-18-3119
 8. Sommerhus i Kærgården

  I feriebyen Kærgården ved Limfjorden i Nordjylland kan I slappe af i jeres private sommerhus - om I bare er to eller ankommer med hele familie. Her kan I tilbringe dagene med udflugter i det vidunderlige område.
  Sommerhus Kærgården_089-472
 9. Sommerhus i Draget

  Endeløse gåture på stranden ved kysten til Limfjorden og Vesterhavet, naturskønne oplevelser i Nationalpark Thy, intensiv hygge med familien eller ren og skær afslapning: Draget ved Nissum Bredning er det perfekte sted for en dejlig familieferie.
  Sommerhus Draget_084-L10316
 10. Sommerhus i Doverodde

  Midt i det vidunderlige landskab rundt om den maleriske Limfjord ligger den charmerende lille by Doverodde. Takket være sine attraktive seværdigheder og den enestående naturkulisse er Doverodde det perfekte sted for en ferie fuld af oplevelser og afveksling.
  Sommerhus Doverodde_089-633