Vangså er et hyggeligt, lille fiskerleje ved den danske vestkyst. Området er særligt populært blandt windsurfere, der har optimale betingelser for at udleve sportsarten omgivet af vind og bølgebrus. Midt i Nationalpark Thy finder feriegæster ro i den uberørte natur, ved de brede sandstrande omgivet af en rig flora og fauna.
Vælg mellem 9 sommerhuse
Sommerhus Vangså_089-960
Emne nr. 089-960

Klitterne i Nationalpark Thy er beskyttet område. Her har et stort antal fugle hjemme i de rolige omgivelser. Flere vandrestier fører gennem fuglereservatet, hvorved man har frit udsyn til de fantastiske arter, der tumler sig til lands, til vands og i luften i området, der er præget af store vådområder og smukke orkideer.

Bag ved nationalparken ligger en fin badestrand med klart vand, der langsomt bliver dybere – det ideelle sted for familier med børn og for dem, der vil forsøge sig med at finde rav.

Ved de nærtliggende søer, Vandet Sø og Nors Sø, kan der bades og fiskes dagen lang. Begge søer har den fornemme titel af at være blandt Danmarks reneste.

Ved stranden er der også mange aktiviteter at vælge imellem med alt fra badning og strandspil til windsurfing. Både områdets søer og havet er gode fiskerifarvande. I klitterne og i nationalparken kan hele familien tage på vandreture.

I ferieregionen ved Vangså kan I kaste et blik tilbage i tiden. I Nystrup og Vandet Plantage vil flere stendysser fra bronzealderen dukke op i landskabet, når I er på tur i de flotte omgivelser.

Kun 6 km herfra ligger en golfbane – alternativt findes der også en golfklub i Thisted. Der er altså god mulighed for at pleje hobbyen, mens man er på ferie i Vangså.

Det traditionelle fiskeri kan også opleves helt tæt på i de små byer langs kysten. Fiskekutterne sætter afsted tidligt om morgen og vender tilbage om aftenen, hvor de trækkes op på stranden med lasten fuld af fisk.

I et gammelt værft ligger nu Vorupør Museum. Der hvor man tidligere byggede skibene til områdets sømænd, kan man i dag dykke ned i søfartshistorien og opleve et særligt stykke kultur. I Vorupør finder I tilmed Nordsø Akvariet, hvor hele familien kan opleve de mange fisk og havdyr på tæt hold.

I Hanstholm finder I endnu et museum, hvoraf nogle af udstillingerne befinder sig i en gammel bunker, der er del af Nordeuropa største fæstningsanlæg. Her kan I gå på opdagelse blandt kanoner, våben og uniformer, der har tilhørt de udstationerede soldater.

Udover de mange historiske seværdigheder, kan I nyde bylivet i den nærtliggende by, Thisted, der ligger blot 22 km fra sommerhusområdet ved Vangså. Her kan I købe alt til det daglige behov, kigge ind i et af keramikværkstederne eller holde hvil på en af restauranterne. På byens bryghus kan I være med til en prøvesmagning. Slå også gerne et smut forbi byens kirke og museum.

Ikke langt fra Vangså ligger Thyborøn. Her er der masser at se på Kystcentret, der byder familier velkommen med åbne arme. Lær mere om den danske natur, reptiler, frøer og tudser, lad børnene udfolde deres kreative evner i værkstedet eller hyg jer med sjove lege på kystlegepladsen.

Hvis man er helt vild med smukke blomster, er der ca. 50 km til Jesperhus, hvor I finder den største blomsterpark i Nordjylland. Udover millioner af blomster og planter, kan I besøge jungle-zoo, piratlandet, legelandet eller badelandet, der alle vil hitte blandt familiens mindste.

Leje af sommerhus i Vangså med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Vangså med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Vangså har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Vangså - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Vangså. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Vangså. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vangså her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Vangså, et feriehus i Vangså eller en feriebolig i Vangså, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Vangså til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vangså nu!

Vælg mellem 9 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet