Endeløse gåture på stranden ved kysten til Limfjorden og Vesterhavet, naturskønne oplevelser i Nationalpark Thy, intensiv hygge med familien eller ren og skær afslapning: Draget ved Nissum Bredning er det perfekte sted for en dejlig familieferie.
Vælg mellem 46 sommerhuse
Sommerhus Draget_084-L10316
Emne nr. 084-L10316

Limfjorden strækker sig tværs gennem Nordjylland og byder blandt andet på det skønne ferieområde Draget ved Nissum Bredning.

Draget er et lille bysamfund, der i overvejende grad består af sommerhuse. Sommerhusene ligger spredt mellem masser af grønt og høje træer, og draget er dermed det perfekte feriemål for dem, der søger ro og afslapning.

Her får man en ferie med tid og plads til familielivet, hvor Limfjorden blot er et stenkast væk. Fra de fleste sommerhuse er man ved fjorden på få minutter til fods.

20 kilometer herfra ligger kystbyen Agger. Den lille havn i Agger ligger godt beskyttet for den til tider vilde brænding ved Vesterhavet. Nord for Agger begynder det brede klitlandskab og den store fyrretræsskov – bedre kendt som Nationalpark Thy. Den populære, nærmest endeløse, danske vestkyst indbyder til lange gåture.

Syd for Agger går den 8,5 kilometer lange Agger Tange lige gennem vandet og deler Limfjorden og Vesterhavet. Den smalle Thyborøn-Kanal er eneste forbindelse mellem fjorden og det åbne hav.

Den langstrakte sandstrand, der omkranser den vestlige side af Agger Tange er præget af betonmoler, der danner små bugter og beskytter jer for brændingen. På østsiden af stranden ligger der flere brakvandslaguner af stor miljømæssig værdi.

Besøgscentret i Svaneholmhus på Agger Tanges sydspids er en moderne bygning, der med sin smukke arkitektur viser områdets rustikke skønhed. Den rå natur afspejles i den lille udstilling over Nationalparken med sine kystlaguner og betagende vidtstrakte strande.

Med sin ofte livlige vind er Limfjorden et paradis for wind- og kitesurfere. Hvis man skal bruge lidt større bølger, vil man føle sig tilpas i Vesterhavets brænding.

På modsatte side, på kanalens sydside, ligger den lille havneby Thyborøn, med regionens primære havn. Færgen ved Thyborøn-Kanalen forbinder byen med Agger.

I Thyborøn finder I et fint udvalg af caféer og restauranter, hvor der naturligvis serveres frisk fisk fra Vesterhavet. Sea War Museum står til minde om en mørk tid i landets historie, hvor havet ud for den danske kyst var præget af store søslag.

Privat sommerhusudlejning i Draget - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning i Draget er privat ejede. Derfor kan man faktisk kun leje et privat sommerhus i Draget. Når du bestemmer dig for at leje sommerhus privat i Draget hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Draget? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat i Draget hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Draget

På denne portal kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Draget. Feline har samlet sommerhuse i Draget fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem alle.

Leje af sommerhus i Draget med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Draget med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Draget på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Draget - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Draget. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Draget. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Draget her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Draget, et feriehus i Draget eller en feriebolig i Draget er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Draget til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Draget nu!

Vælg mellem 46 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.