Endeløse gåture på stranden ved kysten til Limfjorden og Vesterhavet, naturskønne oplevelser i Nationalpark Thy, intensiv hygge med familien eller ren og skær afslapning: Draget ved Nissum Bredning er det perfekte sted for en dejlig familieferie.
Vælg mellem 76 sommerhuse
Sommerhus Draget_084-L10316
Emne nr. 084-L10316

Limfjorden strækker sig tværs gennem Nordjylland og byder blandt andet på det skønne ferieområde Draget ved Nissum Bredning.

Draget er et lille bysamfund, der i overvejende grad består af sommerhuse. Sommerhusene ligger spredt mellem masser af grønt og høje træer, og draget er dermed det perfekte feriemål for dem, der søger ro og afslapning.

Her får man en ferie med tid og plads til familielivet, hvor Limfjorden blot er et stenkast væk. Fra de fleste sommerhuse er man ved fjorden på få minutter til fods.

20 kilometer herfra ligger kystbyen Agger. Den lille havn i Agger ligger godt beskyttet for den til tider vilde brænding ved Vesterhavet. Nord for Agger begynder det brede klitlandskab og den store fyrretræsskov – bedre kendt som Nationalpark Thy. Den populære, nærmest endeløse, danske vestkyst indbyder til lange gåture.

Syd for Agger går den 8,5 kilometer lange Agger Tange lige gennem vandet og deler Limfjorden og Vesterhavet. Den smalle Thyborøn-Kanal er eneste forbindelse mellem fjorden og det åbne hav.

Den langstrakte sandstrand, der omkranser den vestlige side af Agger Tange er præget af betonmoler, der danner små bugter og beskytter jer for brændingen. På østsiden af stranden ligger der flere brakvandslaguner af stor miljømæssig værdi.

Besøgscentret i Svaneholmhus på Agger Tanges sydspids er en moderne bygning, der med sin smukke arkitektur viser områdets rustikke skønhed. Den rå natur afspejles i den lille udstilling over Nationalparken med sine kystlaguner og betagende vidtstrakte strande.

Med sin ofte livlige vind er Limfjorden et paradis for wind- og kitesurfere. Hvis man skal bruge lidt større bølger, vil man føle sig tilpas i Vesterhavets brænding.

På modsatte side, på kanalens sydside, ligger den lille havneby Thyborøn, med regionens primære havn. Færgen ved Thyborøn-Kanalen forbinder byen med Agger.

I Thyborøn finder I et fint udvalg af caféer og restauranter, hvor der naturligvis serveres frisk fisk fra Vesterhavet. Sea War Museum står til minde om en mørk tid i landets historie, hvor havet ud for den danske kyst var præget af store søslag.

Leje af sommerhus i Draget med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Draget med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Draget på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Draget - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Draget. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Draget. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Draget her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Draget, et feriehus i Draget eller en feriebolig i Draget er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Draget til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Draget nu!

Vælg mellem 76 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Skønt sted af koble fra fra hverdagen, da der er udsigt til vand. og gåture.
Helligsø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Dejligt og roligt område tæt på vandet.
Helligsø
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Lidt kedeligt slidt sommerhus område
Helligsø
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der var langt til alt.
Helligsø
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk natur, men ikke meget at se ud over det.
Helligsø

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet