Regionen omkring Thy i Nordjylland giver sine gæster de perfekte betingelser for en afslappet familieferie. Lange strande, et fantastisk hav, en fortryllende natur og utallige muligheder for oplevelser og aktiviteter skaber nogle uforglemmelige feriedage for feriegæster, der vælger at holde ferie i Vester Vandet.
Vælg mellem 189 sommerhuse
Sommerhus Vester Vandet_089-954
Emne nr. 089-954

Den hyggelige by ligger ved den 480 hektar store Vandet Sø, en op til 21 meter dyb karstsø. Den er blandt Danmarks mest rene søer og er derfor også populær blandt feriegæster. Her kan man gå tur langs bredden, bade i det klare vand og nyde sin picnic i det fri. Der er både grill- og bålpladser med brænde til fri afbenyttelse.

Hvis man selv vil fange sin fisk til grillen, kan man få fat i et fiskekort på Thy Turistbureau, inden man smider snøren ud efter aborre, gedde, ål og rudskalle. På søen er det tilladt at sejle båd uden motor, windsurfe og paddleboarde.

Flere fugle har hjemme her, hvorfor ornitologer og fritids-fuglekiggere har stor glæde af området. Naturen er et paradis af havfugle som lappedykkere, svaner og ænder, men også rørdrummen og rørhøgen har sin faste yngleplads her ved søen.

Fra en udsigtsplatform ved Arbjerg kan man betragte det fantastiske fugleliv. Platformen ligger højt oppe på spidsen af stejlkysten og blotlægger dermed søens vestlige del.

Rundt om søen ligger de mest fortryllende skove, der indbyder til hyggelige ture. Hvis der er små børn i familien, ligger her en fin, lille legeplads. Familiens lidt ældre børn kan prøve kræfter med mountainbiking langs strækningen, der fører fra parkeringspladsen og i nordgående retning, knækker mod vest for så at føre tilbage til udgangspunktet. På P-pladsen finder I desuden bad- og toiletfaciliteter.

Hvis man er mere til rigtige heste end jernheste, så er Nationalpark Thy det helt rigtige sted. En sti fører jer hele vejen gennem nationalparken fra syd til nord, gennem skove og langs vandet. Hvem har ikke drømt om at sidde på ryggen af en hest, når den galopperer hen over sandet i vandkanten?

Der er etableret pause-folde langs strækningen, hvor hestene kan holde et hvil, inden turen går videre. Rutevejledningen kan findes i de respektive vandretursfoldere, og heste kan lejes hos en af områdets hesteudlejere.

Strand, hav, søer, klitter, skove, hede og maleriske udsigtspunkter venter på jer, når I vælger at holde ferie ved Nationalpark Thy. Fra Vester Vandet er det muligt at tage på adskillige udflugter til fods, med cykel, på hesteryg, i båd og i bil.

Den jyske vestkyst venter på jer med uendelige strande, hvor I kan bade, tumle, løbe, lege, spadsere og slappe af. Husk at holde øjne og ører godt åbne, så I får alt med hjem fra den fantastiske natur, der omgiver jer. Her er der virkelig lagt op til ren afslapning og rekreation.

At tilbringe ferien sammen med familien er altid hyggelig. I Vester Vandet kan familiens vandhunde bade, surfe og bygge sandslotte under det blå badeflag. Det enestående landskab kan opleves ved at følge en af de mange vandreruter, mountainbike-spor eller cykelstier, hvor I vil støde på alt fra legepladser til fiskesøer undervejs.

Gå ikke glip af alt det naturen tilbyder med havet lige for jeres fødder – området ved Vester Vandet er ganske enkelt enestående.

Privat sommerhusudlejning i Vester Vandet - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Vester Vandet har private ejere. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Vester Vandet. Når du vælger at leje sommerhus privat i Vester Vandet hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Vester Vandet? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Vester Vandet hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Vester Vandet

Her vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Vester Vandet. Feline giver dig sommerhuse i Vester Vandet fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge mellem dem alle.

Leje af sommerhus i Vester Vandet med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Vester Vandet med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Vester Vandet er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Vester Vandet - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Vester Vandet. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Vester Vandet. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vester Vandet her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vester Vandet, et feriehus i Vester Vandet eller en feriebolig i Vester Vandet er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Vester Vandet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vester Vandet nu!

Vælg mellem 189 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.