Artikler

 1. Privat sommerhusudlejning Ristinge

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Ristinge. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhusudlejning Ristinge Emne nr.: 130-G10057
 2. Sommerhus Rudkøbing uge 30

  Et sommerhus Rudkøbing uge 30 er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et af de mest populære ferieområder i Danmark.
  Sommerhus Rudkøbing uge 30 Emne nr.: 130-G10907
 3. Sommerhus Spodsbjerg

  I Spodsbjerg venter en dejlig og meget børnevenlig strand og helt suveræne muligheder for lystfiskeri for hele familien. Naturen i området er rigtig flot - se de karakteristiske hatbakker og det rige fugleliv ved Løkkeby Enge. Gå ombord i en ubåd, kom tæt på spioner og mange andre spændende oplevelser på Koldkrigsmuseum Langelandsfortet.
  Lækkert kvalitetssommerhus til 6 personer tæt ved vandet i ferishusområdet Spodsbjerg.
 4. Sommerhus Tranekær

  På Langeland ligger en mini udgave af et tysk fyrstendømme, slotsbyen Tranekær som et historisk skatkammer. Kunstinteresserede kan glæde sig til Land Art udstilingen i slotsparken, ligesom området også tilgodeser hestevenner, lystfiskere og andre friluftsmennesker. Langeland bugner af oldtidsminder, og Koldkrigsmuseet Langelandsfortet vil overraske de fleste. Besøg øens børnevenlige strande.
  Spændende ferielejlighed i 2 etager til 6 personer i Tranekær med fantastisk udsigt over havet.
 5. Sommerhus Humble

  Humble ligger i den sydlige del af Langeland, 12 km nord for Bagenkop, i et idyllisk område med gamle bindingsværkshuse og stråtækte gårde. Her er hygge, fred og ro, et uforstyrret sommerhusområde med store grunde og masser af udenomsplads til leg. Med Humle som udgangspunkt er I tæt på vand og skov, fiskesteder og strandture, historiske seværdigheder samt trave- og cykelture i skøn natur.
  Spændende arkitekttegnet sommerhus til 8 personer, kun 550 m fra badestrand i Humble.
 6. Sommerhus Stoense

  Stoense er en dejlig landsby i den nordlige ende af Langeland. Bl.a. kendt for sine internationale koncerter i den fine middelalderkirke. Stranden ved Stoense er en dejlig, børnevenlig strand med sand, græs og lavt vand. Det ideelle sted at slappe af og nyde en dag med tid til familien, leg og hygge. Oplev Langelands mange attraktioner og skønne natur herfra.
  Godt 300 m fra badestranden i Stoense ligger dette sommerhus til 9 personer.
 7. Sommerhus Hou Strand

  Vælger I at holde familieferien ved Hou Strand, er I tæt på børnevenlige badestrande og skove, hvor I nemt møder rådyr. De rolige og naturskønne omgivelser indbyder til trave- og cykelture, og fra den yderste spids af øen er der en enestående udsigt over Storebæltsbroen, Fyns kyster og Sjælland. Hou Strand er et godt udgangspunkt for at udforske øens spændende seværdigheder og aktiviteter.
  Hou Strand Emne nr. 130-G10400

Filter

Artikeltyper
Geografier