Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Ristinge. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 115 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Ristinge Emne nr.: 130-G10057
Emne nr. 130-G10057

Privat sommerhusudlejning Ristinge - se det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Ristinge. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhusudlejning Ristinge - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med glade feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Ristinge.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Ristinge hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje i Ristinge som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus via os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Ristinge her

Privat sommerhusudlejning Ristinge - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et privat sommerhus i Ristinge hos os.

Leje af rpivat sommerhus i Ristinge - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje i Ristinge at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på private sommerhuse til leje i Ristinge, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Tips til dejlige oplevelser

Dejligt naturområde med masser af dyreliv God badestrand tæt ved huset Et stille område perfekt til afslapning og afstressning.

Fin beliggenhed med mange stier, så det var muligt at gå nogle dejlige ture. Dejlig sandstrand, hvis det havde været rigtig badevejr.

Besøg Ristinge Klint og nyd udsigten.

Privat sommerhusudlejning Ristinge med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Ristinge, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Ristinge til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Ristinge her

Leje af rpivat sommerhus i Ristinge - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Ristinge, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Positiv og imødekommende telefonsamtale. Meget behjælpsom.

Ingen problemer, man bliver guidet godt igennem det hele.

Nem booking. En meget nem og overskuelig hjemmeside, nem at finde huse, ingen overraskelser undervejs.

Vælg mellem 115 sommerhuse

Andre artikler om Ristinge

 • Sommerhus Ristinge

  Ristinge byder velkommen til en 10 kilometer lang og super børnevenlig strand, som er en af de bedste i hele Danmark. Tag på udflugt for at se flokke af vilde heste. Se hvordan herskab og tjenestefolk levede før i tiden, og kom tæt på ubåde, kanoner og meget mere fra Den Kolde Krig.
  Stort sommerhus til 16 personer i Ristinge, med egen swimmingpool og sauna.

Andre artikler

 1. Sommerhus Langeland

  Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
  Langeland_Depositphotos_5846785_S