1. Sommerhus i Daler

  Sønderjylland kan nydes fra sin smukkeste side i den rolige familieferieby Daler. Historiske seværdigheder, en smuk natur og attraktive destinationer sørger for en masse børnevenlige udflugtsmål til ferien.
  Sommerhus Daler_160-B1039
 2. Sommerhus i Vrøgum

  Sommerhusområdet ved Vrøgum med den beskyttede beliggenhed i Vestjyllands grønne landskab er fuldstændig enestående. Her lokker børnevenlige attraktioner, interessante seværdigheder og talrige muligheder for at tilbringe nogle aktive feriedage sammen.
  Sommerhus Vrøgum_326-11051
 3. Sommerhus i Vester Vandet

  Regionen omkring Thy i Nordjylland giver sine gæster de perfekte betingelser for en afslappet familieferie. Lange strande, et fantastisk hav, en fortryllende natur og utallige muligheder for oplevelser og aktiviteter skaber nogle uforglemmelige feriedage for feriegæster, der vælger at holde ferie i Vester Vandet.
  Sommerhus Vester Vandet_089-954
 4. Sommerhus i Vangså

  Vangså er et hyggeligt, lille fiskerleje ved den danske vestkyst. Området er særligt populært blandt windsurfere, der har optimale betingelser for at udleve sportsarten omgivet af vind og bølgebrus. Midt i Nationalpark Thy finder feriegæster ro i den uberørte natur, ved de brede sandstrande omgivet af en rig flora og fauna.
  Sommerhus Vangså_089-960
 5. Sommerhus i Vester Husby

  Vester Husby er en af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Lige bag ved den brede strand, ligger et smukt landskab med klitter, plantager og skovområder. Her har hele familien tid og plads til både at nyde roen og finde på spændende aktiviteter sammen.
  Sommerhus Vester Husby_130-C04230
 6. Sommerhus i Vejers Nordstrand

  Ferieområdet ved Vejers Nordstrand og Vejers Strand mellem halvøen Blåvand og Ringkøbing Fjord er lig med familieferie for alle penge. Bo direkte ved Vesterhavet, Nationalpark Vadehavet og Ho Bugt med de mange ferieaktiviteter og hyggelige landsbyer.
  Sommerhus Vejers Nordstrand_333-142
 7. Sommerhus i Vejers Sydstrand

  Fortryllende brede strande, høje klitter og en afslappet atmosfære gør ferien i Vejers Sydstrand uforglemmelig. Rundt om den charmerende ferieby lokker den vidunderlige vestjyske natur med rig mulighed for udflugter.
  Sommerhus Vejers Sydstrand_333-339
 8. Sommerhus ved Vestkysten

  Hav, fjord og fantastiske strande, man kun tør drømme om: Det finder I langs den danske vestkyst. Ferieområderne ved Vestkysten byder på forskellige ferieaktiviteter, så hele familien kan nyde ferien i et sommerhus. Solnedgangen får du gratis med i pakken, når du er på ferie ved Vestkysten – og vi garanterer at det aldrig bliver kedeligt her!
  Sommerhus Vestkysten_160-A4310
 9. Sommerhus i Øster Vrøgum

  Øster Vrøgum begejstrer med sin fantastiske placering i det vidunderlige vestjyske landskab. Regionen er fuld af børnevenlige attraktioner og spændende seværdigheder. Tag på udflugt i naturen og nyd en afvekslende og oplevelsesrig familieferie sammen.
  Sommerhus Øster Vrøgum_328-20109
 10. Sommerhus i Østerhede

  Østerhede begejstrer med sin vidunderlige placering lige midt i klit- og hedelandskabet. De børnevenlige omgivelser, den fantastiske natur og de enestående strande danner den perfekte ramme for en uforglemmelig familieferie på Vadehavsøen Rømø.
  Sommerhus Østerhede_121-29-2667