En familie på tur i en GoBoat
Foto: Andrew Rogala
GoBoat
Kompagnistræde 33, 1.sal
1208 København K
+45 4026 1025
Vælg mellem 40.132 sommerhuse Vælg mellem 125 tilbud

Privat sejltur i København, Aarhus eller Odense: Lej en GoBoat her!

Kan du lide at bruge tid med venner, familie eller dine kollegaer? En sejltur i en GoBoat er den perfekte sociale oplevelse. Oplev friheden ved at være din egen kaptajn i Danmarks smukke byer. Du kan sejle med GoBoat i København, Aarhus og Odense.

Nyd sejlturen i en GoBoat

GoBoat har siden 2014 udlejet elektriske picnicbåde til gæster både nationalt og internationalt. Der er plads til 8 personer i hver båd og sikkerhedsveste er inkluderet. Alle kan sejle en GoBoat - det kræver ikke sejlerbevis eller certifikat. Bådene sejler ca. 3-4 knob (5-7 km/t) med et picnicbord i midten.

Sightseeing i København, Aarhus eller Odense

GoBoat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau. Oplev København, Aarhus eller Odense fra vandet. Tider og priser finder du på GoBoats hjemmeside.

LÆS MERE OG LEJ EN GoBoat HER! (reklame)

Fire unge mennesker på tur i en GoBoat i København
Foto: Andrew Rogala
En gruppe med hunde på tur i en GoBoat
Foto: Andrew Rogala
GoBoat logo
En GoBoat foran Amalienborg i København
Foto: Abdellah Ihadian
En vennegruppe på tur i en GoBoat i København
Foto: Abdellah Ihadian
Vælg mellem 40.132 sommerhuse Vælg mellem 125 tilbud

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark