Rutsjebanen Dæmonen og det Japanske Tårn i Tivoli
© Tivoli / Lasse Salling
Tivoli A/S
Vesterbrogade 3
DK-1630 København V
+45 33 15 10 01
Vælg mellem 15 sommerhuse

Tivoli – magi i luften og minder for livet

Tivoli, der ligger i hjertet af København, er en af de ældste forlystelsesparker i verden. Siden parken åbnede i 1843, har Tivoli budt millioner af besøgende velkommen. Disse besøgende er draget af parkens historiske atmosfære og charmerende omgivelser. Med en blanding af smukke haver, klassiske forlystelser, moderne attraktioner, kulinariske lækkerier og en unik stemning, der forener tradition og innovation, er Tivoli et tidløst ikon i dansk kulturhistorie.

Få 5% rabat på entré til Tivoli:
www.tivoli.dk/en/login/holidaygroup (reklame) - password: FH24

Skønne steder i Tivoli

Tivoli byder på en mangfoldighed af skønne steder, hvor man kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Tivoli Søen og de omkringliggende haver, såsom Boulevardhaven, er en fredelig retræte fra byens travlhed. Her kan man nyde beplantningen, sæsonernes blomster og en medbragt picnickurv. Orangeriet er indrettet i en klassisk og eksotisk stil, som man kender fra botaniske haver, og er et populært sted for en stille stund eller til udendørs koncerter. Mens Pantomimeteatret fra 1874 er en arkitektonisk perle, hvor traditionelle balletter og pantomimer stadig opføres.

Forlystelser & attraktioner i Tivoli

Forlystelserne i Tivoli er designet til at harmonere med parkens arkitektur og smukke haver. Nogle af disse forlystelser byder på en vidunderlig nostalgisk oplevelse, mens andre vil indfri forventningerne hos selv de mest ivrige adrenalinjunkier. Fra den mest skrigfremkaldende rutsjebane, Dæmonen, med dens loops og skarpe sving, til den mere rolige og historiske trærutsjebane, Rutschebanen, som har været en del af parken siden 1914, findes der noget for enhver smag i Tivoli. Ballongyngen er endnu en klassiker i Tivoli for både store og små, hvorfra man kan nyde en spektakulær udsigt over København.

Få 5% rabat på Tivoli turpas:
www.tivoli.dk/en/login/holidaygroup (reklame) - password: FH24

Det Japanske Tårn, kirsebærtræer og himmelskibet i Tivoli
© Tivoli / Anders Bøggild
Fru Nimb i Tivoli er oplyst om aftenen
© Tivoli / Lasse Salling

.

Tivoli for børn

For de yngste besøgende byder Tivoli på et væld af børnevenlige attraktioner og aktiviteter. Rasmus Klumps Verden er et hit blandt de små. Alle parkens gæster har fri adgang til det 1.300 kvadratmeter store legeunivers, som rummer 40 forskellige aktiviteter. Her ligger legeøer og kravlerør side om side, man kan møde figurerne fra de elskede børnebøger og nyde Rasmus Klumps livret i Pandekagehuset.

Butikker & restauranter i Tivoli

Shopping- og spiseoplevelserne i Tivoli er lige så mangfoldige som parkens mange forlystelser. Butikkerne tilbyder alt fra klassisk dansk design til moderne souvenirs, som giver besøgende en chance for at tage en lille del af Tivoli-magien med hjem. Kulinarisk spænder Tivolis udvalg fra traditionelle danske retter på Grøften og højt belagt smørrebrød af økologiske råvarer på Fru Nimb til et sandt madmekka i de 15 madboder i Tivoli Food Hall, hvor hele familien kan nyde alt fra burgere og pizza til ramen og smørrebrød. Tivoli har et stort udvalg af spisesteder, cafeer og boder.

Tivoli - et kulturelt mødested

Udover at være en forlystelsespark er Tivoli også et væsentligt kulturelt mødested i København. Med en bred vifte af kulturelle tilbud såsom koncerter, balletforestillinger, Tivolirevyen og teateropsætninger, samler Tivoli mennesker fra alle samfundslag. Fredagsrock, sommerkoncerterne på Plænen, er en særligt elsket tradition, hvor besøgende kan opleve livemusik under åben himmel i de historiske omgivelser. Tivoli er en stor del af Københavns kulturelle landskab og en favorit blandt både lokale og turister, der søger en unik kombination af historie, kultur, sjov og kulinariske oplevelser.

Få 5% rabat på entré til Tivoli, turpas og parkering:
www.tivoli.dk/en/login/holidaygroup (reklame) - password: FH24

Tre drenge på scenen sammen med Pjerrot
© Tivoli / Peter Nørby
Forskelligt mad på en bakke fra Tivoli Food Hall
© Tivoli / Christoffer Anias Sandager
Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om København

  • Sommerhus København

    Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved København. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.
    Nyhavn
  • Privat sommerhusudlejning København

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje ved København. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
    Privat sommerhusudlejning København Emne nr.: 130-E01350
Vis alle artikler om København