Designer Outlet Neumünster set ovenfra
© Designer Outlet Neumünster

Designer Outlet Neumünster: Nordtysklands største shopping outlet

Designer Outlet Neumünster fejrede sit 10-års jubilæum i 2022 og er Nordtysklands største shopping outlet. Outlettet tilbyder en bred vifte af livsstils- og designermærker af høj kvalitet og er blevet en af de mest populære shoppingcentre for både besøgende fra regionen og turister.

Det perfekte sted til en dagsudflugt eller et lille stop på gennemrejsen

Den centrale beliggenhed i hjertet af Schleswig-Holstein mellem Nord- og Østersøen gør Designer Outlet Neumünster til det perfekte sted til en dagsudflugt i Nordtyskland. Kun 30 minutter fra Hamborgs centrum, 30 minutter fra Kiel og ca. 1 time fra den danske grænse ligger outlettet direkte ved B205 i nærheden af motorvej A7. Med sine 8 restauranter og caféer samt el-ladestationer er det også et ideelt stop, når du er på gennemrejse.

Fire unge mennesker med indkøbsposer i Designer Outlet Neumünster
© Designer Outlet Neumünster
To par skåler og spiser pizza i Designer Outlet Neumünster
© Designer Outlet Neumünster
En skål salat med en håndtaske i baggrunden
© Designer Outlet Neumünster

.

120 butikker med gode tilbud hele året

Året rundt tiltrækker de 120 butikker kunder med uovertrufne tilbud og rabatter på 30-70 % af den vejledende udsalgspris. Uanset om du er på udkig efter en ny jakke, en farverig håndtaske eller et par nye, stilfulde solbriller, kan du være helt sikker på at finde det, du leder efter. Outlettet byder på over 130 af de mest kendte og populære mærker, herunder The North Face, Aigner og Levi’s. En slentretur gennem shoppingcentret med en friskbrygget kaffe eller en is i hånden og et nyt outfit i tasken er den perfekte måde at komme i feriestemning på!

Underholding for hele familien

To legepladser, hvoraf den ene er overdækket, børnekarruseller og andre services for børnefamilier sikrer en afslappet shoppingdag for hele familien!

Læs mere og planlæg dit besøg

Du kan finde de aktuelle åbningstider, tilbud, kommende begivenheder og tips til at planlægge dit besøg i Designer Outlet Neumünster på hjemmesiden.

En gade med butikker i Designer Outlet Neumünster
© Designer Outlet Neumünster
En kvinde under farverige paraplyer i Designer Outlet Neumünster.
© Designer Outlet Neumünster
Designer Outlet Neumünster logo
Vælg mellem 25.445 sommerhuse Vælg mellem 16 tilbud

Andre artikler om Schleswig-Holstein

  • Feriebolig Schleswig-Holstein

    Vadehav, vind og bølger, endeløse diger, strande og klitter - det er, hvad I kan finde i ferielandet Schleswig-Holstein. Her er der masser af ren natur. Et ideelt ferieland for aktive familier, vandhunde og naturelskere. Charmerende cykelruter, spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping - hvad kan man ønske sig mere på sin ferie?
    Schleswig-Holstein